Ştiaţi că

Știați că în 188 de primării din țară contribuabilii au posibilitatea de a-și plăti  taxele și impozitele pentru case, terenuri și mașini, dar și amenzile folosind cardul on-line sau la POS-urile de la Primării? Ei bine , POS-ul nu prea mă atrage, dar să fi putut plăti impozitul de acasă mi-ar fi fost pe plac.  Din păcate la noi nu se poate, dar pentru că am intrat în subiect o să prezint 3 avantaje ale acestui tip de plată:

1. Comision zero la plata cu cardul a taxelor și impozitelor, ceea ce este și normal pentru că nici la plata cu bani fizici :D nu există comision!
2. Economisirea de timp prin evitarea drumului la bancomat. Aici trebuie să ținem cont că nu avem mereu în vecinătatea locuinței ATM-ul băncii prin care se virează salariul !
3. Siguranța sporită datorită eliminării riscurilor generate de manevrarea numerarului (furt,pierdere) și obligativității aprobării oricărei tranzacții de către posesorul cardului (prin
codul PIN sau semnatură). Nu pot spune câți oameni rămân fără portofele prin grija hoților, dar și unul singur dacă este furat – tot e mult !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s