Stresant!

Cica e oficial:
La evoMAG se poate comanda cel mai mare TV ULTRA HD din lume de 84″ Televizorul LG ULTRA HD prezintă un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fără cusur, ridicând standardul afişării vizuale la un nivel mult mai înalt. Cu rezoluţia UTLRA HD şi ecranul gigantic de 84 inci, experienţa vizuală este mai mult decât o simplă vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face să te simţi ca şi cum te-ai afla prezent în scenă.

Daca mai este cineva care sa nu stie..

EvoMAG este un site de comert electronic care activeaza pe piata de mai bine de 7 ani si are in acest moment peste 85.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii.

Secretul succesului este simplu: isi pastreaza clientii prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pret competititv) In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 20.000 de persoane iar baza de date numara peste 130.000 de conturi active.

1 Comment

  1. Pingback: click this

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s