Azi…vreau sa…

Astăzi vreau să cred în mine. Nu știu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată. Vreau să cred că o să reușesc, cândva, cumva. Văd eu cum. Mă descurc. Azi o să cred în soartă, poate așa a fost să fie. Mâine îmi voi da argumente că nu se leagă multe, dar azi voi fi eu. Poate există o roată și aia se întoarce. Că deh’, asta face o roată, nu?!
Astăzi o să încerc să mă gândesc că, totuși, sunt câțiva oameni mândri de mine, poate și ai mei. Deși eu simt că nu le-am oferit nici 10% din ce merită și, poate, din ce le voi oferi peste ani.
Astăzi voi fi mulțumit de drumul meu întortocheat, pavat cu cărămizi aurii, dar care sper să ducă la Oz. Deși mă simt ca și cum toate personajele sunt eu. Omul de tinichea, Sperietoarea, Leul, Dorothy, chiar și Toto.
Astăzi o să cred că sunt iubit pentru ceea ce sunt și că peste câțiva ani nu voi auzi de la nimeni: “Credeam că ești altfel la început. Te-ai schimbat.”. Astăzi o să cred că-mi va fi bine în viață fără prea multe rămas-bun-uri, pentru că le urăsc. Dar știu că trebuie să lași în urmă ceva, pentru a câștiga altceva.
Și azi, și mâine. Azi mă voi considera norocos, pentru că ceea ce iubesc, mă iubește.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s