Topul alimentelor detoxifiante

Organismul isi elimina in mod natural toxinele in fiecare zi. Totusi, in functie de ceea ce mancati, de felul si locul in care traiti si de particularitatile fiziologice, detoxifierea naturala are uneori nevoie de ajutor.

Colonul este sistemul de evacuare al organismului. Daca sistemul de evacuare nu mai functioneaza eficient, toxinele se aduna in colon si acesta devine un loc propice pentru inmultirea bacteriilor nesanatoase.
Capilarele din peretele colonului incep sa absoarba toxinele si sa le transmita in tot corpul, diminuandu-i performanta generala. In timp, toxinele se pot acumula in organism, afectand diverse organe si provocand oboseala, probleme digestive, crestere in greutate si o varietate de probleme ale pielii, parului si sanatatii.
Alimente detoxifiante:

-Alimente crude
-Pepene verde
-Anghinare
-Ridichi
-Apa calda
-Ridichi japoneze (daikon)
-Broccoli
-Ceai de papadie
-Salata de fructe
-ceai de urzica
-Seminte de canepa decojite, crude
-Cicoare
-Conopida
-Seminte de in
-Curcuma
-Seminte incoltite
-Fasole mung
-Sparanghel
-Fenicul
-Sucuri de fructe si
-Sucuri de fructe
-Legume
-Grefele
-Tarhon
-Lamai
-Usturoi
-Leustean
-Varza cruda
-Papaya
-Verdeturi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s