Pentru zambetul lor!

Sarbatorile de iarna sunt la un colt de noi! Este perioada cea mai frumoasa din an. Cu toti ne dorim si multi reusim sa facem bucurii celor dragi noua!

“În perioada 21-28 noiembrie Campofrio transformă fiecare produs achiziționat în rețeaua Carrefour într-un sandviș care va fi donat unui copil neajutorat din comunitățile doljene, de Ziua Recunoştinţei. Sub sloganul #Campofriofacebine, proiectul va aduce bucurie în viața celor care au cea mai mare nevoie.

În urma acestei campanii, Campofrio va dona cel puțin 8000 de sandvişuri către copiii defavorizaţi din comunităţile doljene.”

Campofrio si World Wision Romania au trecut de la vorbe la fapte si vor dona intr-o zi acestor copii din mediul rural un sandvis gustos  cum poate nu au mai mancat niciodata… Pentru noi pare putin, pentru ei, asta nu este putin! Mai ales ca actunea are loc într-o perioada în care si ei au vise se isi pun dorinte.

Acum, sandvisul tau preferat se poate transforma intr-un sandvis donat! Daca  cumperi produsele Campofrio poti face un copil neajutorat mai fericit! “1 produs cumparat = 1 sandvis donat”

Poate ca, fiind sfârsitul de an, vom gasi puţin mai mult timp sa ne gândim si la ei… Mai ales ca mai este putin pana la Moş Nicolae…Copilul tau il asteapta pe Mos Nicolae. Ei …Si ei il asteapta pe Mos Nicolae…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s