Top cele mai vandute imprimante mobile pe Idmag

De la bun inceput vreau sa stiti ca articolul de azi este inspirat din ceea ce am citit. Asadar, ne vom referi la imprimantele mobile. Care sunt beneficiile lor, este intrebarea fireasca, pe care multi dintre dumneavoastra o sa vi-o puneti.

Pai, sa stabilim clar acest aspect: Imprimantele mobile datorita beneficiilor pe care le aduc  sunt acum parte a mediului online mobil.  Companiile investesc foarte mult in tehnolgii care cresc productivitatea angajatilor si care sporesc eficienta lor in teren. Printre beneficiile imprimarii mobile se numara:

1.Libertatea, mobilitatea si eficienta crescuta.

2.Intr-un timp relativ scurt poate satisface cererile clientilor.

3.Oamenii din domeniul vanzarilor pot finaliza tranzactiile la locatia clientului, oferind astfel incredere sporita beneficiarului.

4.Acuratete prin reducerea eventualelor erori datorate scrisului de mana.

Acum nu cred ca mai este cineva care sa nu fi vazut un tanar, agent de vanzari prin hipermarket, care sa nu umble cu un cititor de coduri. Am facut o paranteza, ca sa va dati seama despre cat de mult a avansat tehnologia in acest domeniu. Sa revenim la “oile noastre”,  imprimantele termice:

Acum, in momentul aparitiei acestei tehnologii reactiile au fost diferite. Unii aveau nemultumiri legate de tipul imprimarii, iar altii se declarau multumiti de mobilitatea lor. Facand o comparatie cu imprimantele clasice, care folosesc praf de cerneala sau cerneala lichida, imprimantele termice mobile folosesc doar hartia termica.  Fapt ce duce la scaderea costurilor de intretinere. Aceasta regasindu-se si in pretul de vanzare.

Pretul imprimantelor termice reprezinta un avantaj al aparatelor, dar un alt avantaj mai este si faptul ca ele nu te vor lasa in pana atat timp cat ai hartie termica.
De asemenea costul cu energia este nesemnificativ, iar datorita faptului ca nu apar multe probleme in functionarea lor, costurile de intretinre sunt foarte scazute. Avantajul lor consta in faptul ca pot fi incorporate intr-o serie de  aparate multifunctionale, fara a le modifica marimea si designul. Asadar, pentru birourile mici sau magazine, imprimantele termice sunt mult mai flexibile

Inca o chestie pe care vreau sa o mentionez, legata de imprimantele termice, din ziua de azi. Aceste imprimante termice pot fi produse la scara industriala cu niste dimensiuni relativ mici, acest fapt fiind imposibil in urma cu zece ani. Procesul de printare nu necesita prea multe componente de aici rezultand si dimensiunea. Datorita marimi, ea devine usoara si portabila.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi frumoasa si cat mai profitabila…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s