Ati auzit de Moda Miss

 

Moda Miss are o experienta de peste 17 ani si produsele sale sunt fabricate in Romania, mai precis la Suceava. sunt produse care incanta pe domnisoare si pe doamne, prin stilul “stil business-elegant” Nu ma credeti pe mine! Ok! intrati pe pagina de colectii si vedeti, singuri.
Sa va mai zic cate ceva despre Moda Miss. Au o echipa formata din peste 80 de oameni care creeaza, produc, promoveaza si vand un produs al careie linie vestimentara are un standar inalt din punct de vedere estetic, dar si calitativ. Acesta este adresat cu precadere femeii de cariera, care la randul ei este orientata spre bun gust, eleganta si rafinament.
V-am spus ca produsele sunt fabricate in Suceava, deci se poate produce calitate si in Romania. Dar, cu conditia ca
Materialele si furniturile care sunt folosite in procesul de fabricatie sa aiba o calitate buna si foarte buna. Materialele si furniturile trebuie sa contina o gama variata de culore  adecvata la cerintele clientilor si cu preturi rezonabile.

Distributia produselor se realizeaza prin magazinele proprii din Suceava, Bucuresti (Cora Lujerului), Cluj si printr-o retea de magazine de profil din Bucuresti, Focsani, Buzau, Sibiu, Cluj, Alba Iulia, etc.

Brandul acesta: Moda Miss evoca  o “atitudine pentru succes” si de asemenea isi  asuma prin linia sa clasica si  eleganta un rol inovator.

Se poate alege un produs romanesc, o tinuta  vestimentara de calitate, în trend cu cele mai actuale tendite din moda. Moda Miss are un porttofoliu de ata tinute office cat si tinute pentru ocazii speciale.

Cele mai important eveniment la care a fost prezenta Moda Miss s-a desfasurat in ianuarie 2008 in cadrul unui targ de moda, la Paris. In  septembrie 2008  a fost prezenta si la Bucharest Fashion Week.

Si, ca sa inchei, va mai spun ca Moda Miss este un nume si asta datorita pasiunii si munci pe care o depun zi de zi oamenii de acolo. Efortul lor a fost incununat de succese si cu siguranta vor mai urma si altele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s