Poveste cu fotograf de nunta

Toate femeieile  incep sa viseze inca din primii ani de viata cum o sa fie in rochia de mireasa ! Cum va fi atunci cand va veni clipa si va fi ceruta in casatorie. Pentru ca  este unul dintre cele mai frumoase evenimente, pe care le asteapta sa se intample in viata lor.
Dupa ce se va trezi cu inelul minune  pe deget, vor incepe emotiile si nebunia cautarile. Primul lucru pe care il va face, va fi sa rezerve sala, unde se va desfasura evenimentul, apoi pentru mireasa, va trebui sa-si caute pe net sau in magazinele clasice,  mult visata rochie de mireasa. Dupa isi va fi facut o idee asupra rochi de mireasa, va incepe sa bata la portile expozitiilor, ce au ca tema: rochii de mireasa, nunti. Urmatorul pas este cautarea unui fotograf de nunta,  profesionist, fireste! Pentru acest pas, am eu o recomandare: fotograf nunta de la jadoris.com. Urmeaza pasul cu invitatiile de nunta. Alegerea lor este dificila datorita avalansei de modele. Si, urmeaza rochia de mireasa, cu ajustariel ei. Daca mai e nevoie sa spun,  aranjamente florale. In multe cazuri, o femeie, dupa ce si-a ales rochia de mireasa, poate ca nunta sa inceapa…:)
Cu siguranta daca doresti ca nunta ta sa ramana cat mai vie in amintirea celor participanti la  evenimentul, in care tu vei purta cea mai frumoasa rochia de mireasa, trebuie sa cauti si un fotograf pe masura evenimentului. Nu de aceea am facut eu recomandarea? Acesta trebuie sa stie sa suprinda
atat mireasa, cat si mirele in cele mai frumoase momente din viata.:)
De obicei, de serviciile foto-video nunta, se ocupa viitorul sot. 🙂 Cel putin, asa e in teorie. Dar cum faci asta? Incepi sa intrebi amicii, prietenii, cunostintele  despre serviciile foto-video de nunta, si mai apoi cu informatia filtrata, te poti decide. Fotograful este extrem de important: el va fi cel, care va suprinde toate momentele minunate din ziua nuntii voastre. Sunt multe momente, pasaje din ziua respectiva de care s-ar putea sa nu-ti mai aduci aminte, desi ai fost prezent in ziua nuntii tale, si ai fost personajul principal, dar datorita emotiilor atat de mari, pur si simplu, parca  ti-a sters cineva din memorie anumite pasaje de la nunta ta.
Ca sa poti sa-ti reimprospatezi memoria, pentru a-ti putea aduce aminte exact acele franturi ” disparute”, trebuie sa apelezi la serviciile foto-video de nunta ale unui profesionist. Cu siguranta acum vei gasi si pe internet, pe binecunoscutele retele de socializare, si cu siguranta sunt si in lista ta de prieteni, de cunoscuti.
Dupa ce ai pus la punct toate detaliile, legate de modul in care va fi organizata nunta, distractia poate sa incepa.:)
In ziua X, a marelui eveniment, toata lumea trebuie sa intre in lumea de basm, pe care o vei crea! Invitatii sa poata admira rochia ta de mireasa, pe care de mult ai visat-o si sa se lase suprinsi in imagini. In acea zi, tu te vei bucura de fiecare clipa si vei trai la intensitate maxima, prima ta zi din postura de femeie maritata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s