Imbracamintefashion, cadou de Craciun

Suntem in prejma Sarbatorilor de Iarna si chiar daca vremea tine cu noi, chiar e placuta avem nevoi totusi de imbracaminte groasa, ca doar e  sezonul rece si initabil va sosi! De exemplu ,  un paltonrne este  extrem de necesar. Si, cum mediul online, este cel mai simplu si comod mod de a face cumparaturi, eu unul am trecut la” treaba ”. Navigand aseara pe net am gasit acest site, de fapt magazin online imbracamintefashion.ro , si am ales acest palton. e vorba de o alegere pentru un cadou de sarbatori, fireste!
De ce? Pentru ca este un palton elegant, contine 80% lana si doar 20% poliestern. Este elegant si la moda creat pentru orice tip si pentru orice ocazie. Pentru persoana draga mie, as alege marimea M . Un cadou frumos de Craciun, parerea mea fireste! Bine pe site sunt foarte multe modele, o gama diversificata de produse…sunt si promotii…

Acum sa va zic si-o chestie. Noi barbatii cand deschidem subiectul acesta, despre imbracaminte , multi dintre noi ne gandim la strictul necesar: un costum,  o  camasa, un pantalon, o cravata  si in unele locuri si unii dintre barbati o palarie, iar la o varsta mai inaintata si un baston. Dar, eu nefacand parte din aceasta categorie, fiind un pic mai rebel,aleg mereu o tinuta de tip sport, adica sa fie una mai lejera. Si, firesc ca sunt multe magazine in online pe gustul meu! :)  De aceea navighez mai mereu prin online si gasesc site-uri noi. Unele imi plac altele nu…oferta in schimb e una bogata, la produse si site-uri ma refer!  Despre preturi nu am zis nimic si nu voi zice, din doua motive : primul, ar fi vorba cantecului…ca doar odata e Craciunul si al doilea, deoarece pe primul plan cand alegi imbracamintea, personal consider ca trebuie sa fie in prim plan, calitatea produsului. Deci, aruncati cu incredere un ochi pe site-ul celor de la imbracamintefasion.ro ca doar e Craciunul si puteti alege un cadou frumos pentru cei din jurul vostru sau, de ce nu si pentru voi! Alegeti ceea ce va place !!

Cateva cuvinte despre magazin…din ceea ce vad eu, este unul nou cu produse pentru femei, barbati si copii. Sunt din radauti si daca sunteti din zona probabil ca ati vizitat si magazinele lor clasice…pentru ca vad ca au vreo 5 deschise.

Hai, sa aveti spor la navigat si la cosul de cumparaturi de Craciun!:))

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s