Review de site: localuri in Bucuresti

 

In bara principala de navigare pe langa categoriile paginiile permanente: Restaurante evnimente, Ballroom, Organizatori Evenimente,Muzica, Sfaturii utile, etc gasiti o pagina noua destinata celor care organizeaza Revelionul , si, anume Locatii Revelion . Ce va spuneam mai sus. Gata cu durerile de picioare. Cu un singur click ai ofertele in fata ochilor plus ca gasesti si meniurile din noapte dintre ani.

 

 

Sa va mai zic cateva chestii legate de acest portal: pentru cei care au si doresc sa fie cunoscuti in mediul online si practic sa aiba clienti exista posibilitatea inscrieri…destul de simpla.

O alta chestie pe care vreau sa o subliniez si este destinata celor care cauta o locatie pentru un eveniment. In partea dreapta a site-ului, sus exista un navigator care filtreaza cautarile…asadar timpul de caytare este cu mult redus deoarece ai posibilitatea introduceri unor criterii de cautre afisate pe categorii de genul:tip de locatie, specific, zona, numar de locuri, meniu.

Asadar, una peste alta portalul este util atat proprietarilor de locatii cat si clientilor. Ideea, am mai spun ca e una buna si pentru asta site-ul mai primeste o bila alba.

Inchei acest articol cu speranta ca in zilele urmatoare, cand numarul de accesari va creste, acesta sa reziste si sa nu pice. Am vazut asa ceva luna treuta cu ocazia Black_Friday si chiar nu-i deloc placut.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi mai profitabila si sa gasiti oferta potrivita buzunarului dumneavoastra.

Salutari din minunata blogosfera romaneasca!

2 Comments

  1. all the time i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this time.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s