Review de site: localuri in Bucuresti

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai facut un review unui site. Pentru azi, ochiul meu a vazut un site mai special. Se numeste localuri in Bucuresti.ro . Si, dupa cum v-ati dat seama grupeaza la un loc mai multe locatii de tip restaurant. Asadar, este un portal pe o nisa clara cea de evenimente. Si, cum sarbatorile sunt la un colt distanta de noi, in mod logic acest portal va avea foarte multe accesari. Ca deh…Anul Nou trebuie intampinat alturi de prieteni intr0un restaurant bun. Si, unde gasesti mai repede si mai simplu, fara sa te daoara picioarele, decat in mediul online, fireste. Asadar, dupa parerea mea site-ul va fi foarte incarcat de vizualizari, de aceea cred ca-i important sa nu se blocheze…di din ceea ce vad eu, azi se deschide foarte rapid, se navigheaza bine pe el.

In bara principala de navigare pe langa categoriile paginiile permanente: Restaurante evnimente, Ballroom, Organizatori Evenimente,Muzica, Sfaturii utile, etc gasiti o pagina noua destinata celor care organizeaza Revelionul , si, anume Locatii Revelion . Ce va spuneam mai sus. Gata cu durerile de picioare. Cu un singur click ai ofertele in fata ochilor plus ca gasesti si meniurile din noapte dintre ani.

Sa va mai zic cate ceva despre acest site. Ca idee mie mi se pare una super ok! Adica sa grupezi pe un portal majoritatea restaurantelor unde se pot organiza evenimente speciale: nunti, botezuri, zile onomastice, etc…si, in plus sa poti vizualiza locatia. pentru ca este insotita si de gotografii, iar multe din restaurantele care s-au inscris au publicate si oferta de meniu. De asemenea gasesti datele de contact ale locatiei, adresa web, numarul de telefon, capacitatea, numarul de locuri, stilul acestuia si-o scurta prezentare.

Asadar, este un portal util cu stil, pot spune. Si, am sa ma explic …culorile folosite nu sunt agresive…deci, acest aspect merita subliniat si laudat, iar eu nu pot decat sa acord o bila alba…

Sa va mai zic cateva chestii legate de acest portal: pentru cei care au si doresc sa fie cunoscuti in mediul online si practic sa aiba clienti exista posibilitatea inscrieri…destul de simpla.

O alta chestie pe care vreau sa o subliniez si este destinata celor care cauta o locatie pentru un eveniment. In partea dreapta a site-ului, sus exista un navigator care filtreaza cautarile…asadar timpul de caytare este cu mult redus deoarece ai posibilitatea introduceri unor criterii de cautre afisate pe categorii de genul:tip de locatie, specific, zona, numar de locuri, meniu.

Asadar, una peste alta portalul este util atat proprietarilor de locatii cat si clientilor. Ideea, am mai spun ca e una buna si pentru asta site-ul mai primeste o bila alba.

Inchei acest articol cu speranta ca in zilele urmatoare, cand numarul de accesari va creste, acesta sa reziste si sa nu pice. Am vazut asa ceva luna treuta cu ocazia Black_Friday si chiar nu-i deloc placut.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi mai profitabila si sa gasiti oferta potrivita buzunarului dumneavoastra.

Salutari din minunata blogosfera romaneasca!

Advertisements

2 thoughts on “Review de site: localuri in Bucuresti

  1. all the time i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this time.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s