Copanele cu masline

Si, tot pentru azi, ca-i sambata si avem timp mai mult la dispozitie va dau si reteta pentru Copanele cu masline , este foarte usor si rapid de facut.

Asadar avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

400 g. ciuperci

200 ml. suc de rosii

100 g. de masline

100 g. de carnati afumati, de regula

8 copanele

2 cepe

ulei, sare, piper si patrunjel proaspat(daca aveti)

Cum le vom prepara;

Incepem prin a curata cele doua cepe si le tocam marunt. Carnatii ii taiem rondele si ciupercilese taie felii. Punem cinci linguri de ulei pe care mai apoi le incingem intr-un vas, unde prajim rondelele de carnati  un minut, iar in locul lor vom pune ceapa. Prajim cam un minut si dupa aceea adaugam copanelele. Le rumenim putin si adaugam ciupercile peste care adaugam sucul de rosii. Le lasam sa fiarba 45 de minute. Adaugam maslinele si carnatii. Se pune piper si sare si se mai fierb 15 minute. Acesata delicatese se serveste fierbinte , ornata cu patrunjel verde.

Sa aveti spor in bucatarie si Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s