Miercurea fara cuvinte

Azi, miercuri in prima zi a anului primul post este dedicat rubricii: Miercurea fara cuvinte

 

A fost pentru mii de oameni un Revelion prin piete, sub artificii si muzica romaneasca. A fost pentru multi inca Revelion la televizor. Sau a fost un Revelion pe bani multi prin cluburi si restaurante. Sau pe bani mai putini in tot felul de locuri, de la un fost garaj industrial pana la fosta Biblioteca Nationala. A fost si “vestitul” Revelion acasa la Paula Iacob, transmis an de an in direct din motive neelucidate. A mai fost unul in cladirea Parlamentului, unde gablonturile erau interzise-ma intreb daca au avut detectoare de aur si pietre pretioase la intrare. A fost desigur Vanghelion, Opresculion, Supervelion si cate si mai cate. Dar azi-noapte, am constatat eu, era mai ales un mare Shaormalion. Oamenii care n-au vrut sa stea acasa, dar nici sa dea bani numai ca sa fie “admisi” intr-un local in noaptea dintre ani, au umplut locurile unde puteau sa stea jos si sa manance ceva fara taxa de intrare. La gyros, la shaorma si cred ca Ikea ar fi batut recorduri daca tinea deschis la cantina sau macar la hot-dog.
Incepem un nou an. Neschimbati. Mai e si unul electoral! La multi ani si inspiratie daca vreti schimbari de orice fel si curaj!

10 Comments

  1. Sanatate si mult noroc în 2014! Fie ca Anul Nou sa iti aduca mai multe bucurii si mai multe împliniri! La multi ani! Ein gutes neues Jahr! Gelukkig nieuwjaar! Bonne année! Felice anno nuovo! Feliz año nuevo! Kali chronia! Happy new year!

  2. La un revelion cu shaorma m-as duce, chiar si pe bani, macar ma aleg cu o mancare care-mi place. La multi ani! Dar fara manelisti si pitipoance daca se poate…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s