Guest-posts: Service electronice

Discutiile despre gadgeturi sunt in ziua de zi, inevitabile, fie ca suntem sau nu pasionati de noile tehnologii, o parere despre acestea si producatori tot avem. Lucrul acesta nu e ceva rau, in opinia mea. Pai, cand vine vorba ca eu sa-mi schimb vechiul telefon, cei mai multi ma vor sfatui sa alegi un telefon Samsung. Asta pentru ca majoritatea amicilor mei apreciaza aceasta marca. Ei, sunt cei care mi-au dat exemple de modele… de telefoane Samsung.

Si, am sa fac o paranteza, in ceea ce priveste  firma Samsung. Acest producator  din punct de vedere al trecutului, dar si al viitorului pare una destul de interesanta. In opinia mea acest producator a avut cea mai spectaculoasa evolutie pozitiva, desigur! Personal, imi aduc aminte de anii”90 de  popularele televizoare Samsung, bunicele si ieftine, pentru acea perioada. Spun asta deoarece am avut asa ceva. Cand au decis sa intre si pe segmentul telefoanelor mobile, la fel a fost.  Nu prea era desig-ul stralucit , nici nu se compara cu Nokia, la acea vreme, dar in opinia mea camerele foto de care dispunea aveau o mica problema. Acum noua generatie m-a fascinat si pe mine. Se pot face niste fotografii excelente! Cam asta a fost trecutul pentru cei de la Samsung!! Si, acum am inchis paranteza!

In momentul asta,  Samsung e lider la televizoare. In opinia mea dispune de cele mai bune imaginii. La tablete lucrurile stau cam la fel. In ceea ce priveste telefoanele, S3-ul este considerat de specialisti ca fiind cel mai bun! Acum, stau bine si la capitolul design, dar si la functii. Sa nu mai zic de display…si ce display!!
Sa va mai spun ca, Samsungul este unul din putini producatori dual-simuri.

Unii zic ca daca ar fi sa-si cumpere un Dual-Sim, si-ar lua doar Samsung. Nokia are niste dual-urile slabute, iar LG nu pre straluceste…Allview e un producator nou pe aceasta piata.

OK, eu am un Samsung, intelegeti de ce acest articol, iar sfatul meu e sa alegeti  Samsung. Si, va mai zic o chestie interesanta despre sistemele de operare. Modelele de varf dispun de Android, insa cel mai bun model din piata cu Windows este tot un … Samsung. Eu, unul am fost uimit de asta si de aceea Samsung a crescut in ochii mei pentru acest fapt: dar, nu sunt exclusivist.
Un singur lucru negativ, zic: preturile. Samsungul cam a ridicat pretul, in ultima vreme poate prea mult. Insa cam asa procedeaza orice firma care este numarul 1 in top. Sunt de criticat, dar nu de dat cu pietre in ei. Si, daca pretul e cel care este, si daca ai o defectiune zic ca cel mai bine e sa-l repari. Si, unde il duci pentru o reparatie. Eu am gasit un site: http://www.servicio.ro, unde se pot repara telefonele Samsung si, nu numai …se pot repara si tablete, laptopuri…

Astept acum si parerea voastra …ce marca preferati. Ati avut in decursul anilor telefoane Samsung? Ati reparat vreodata?

Din blogosfera romaneasca va doresc s- aveti o zi frumoasa!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s