Ce posibilitati ai sa te simti bine!

Este ianuarie, suntem in mijlocul iernii, temperatura afara este negativa. Nu-i iarna pe care o anticipau unii, cu ger si viscol nemaintalnit, nemaiauzit si nemaivazut, dar e iarna totusi.  Dupa ce vii de la serviciu sau de la facultate si ajungi acasa, e normal vrei sa te incalzesti. Ei, acum e acum?
Ce posibilitati ai sa te simti bine, la tine in casa, pentru ca este normal, logic, firesc ca in casa sa fie caldura. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce ar fi daca n-ar fi asa? Cum te-ai simti la tine in acasa daca ar fi ca afara? V
Hai, sa vedem, acum, in acest articol, in cateva randuri ce este de facut. Deci:

1. Locuiesti intr-o zona de munte unde temperatura e scazuta multe lunii ale anului, nu sunt nici gaze sau nu dispui de resursa financiara pentru a avea gaze !. Asta e deja o probleme importanta, daca esti intr-un oras unde se ingheata de frig. Pentru ca sunt sunt orase care nu mai dispun de sistemul centralizat de incalziresi “mori” efectiv de frig in casa. Asadar e musai sa te descurci cum poti, singur! Cu o soba, cu ceva la curent…dar astea pot fi periculoase, daca sunt improvizatii…

2. Esti in mijlocul iernii, e ger si ingheti de frig in casa s-ar putea sa fie si vina ta. Nu poti sa dai vina tot timpul pe primarie sau pe guvern, care repara o scoala, mai carpeste pe la un spital Aia sunt pe bani publici, primarul nu moare de frig.
Asadar, nici primarul, nici parlamentarul, nici vreun ministru n-o sa sufere de frig…pentru ca TU nu ai avut grija de propria locuinta si e cam naspa, zic…Daca n-ai avut resursa financiara sau ai rate la banci mai e de inteles, dar daca ti-a fost lene sau ai fost neglijent iti meriti soarta.

3. 3. A treia chestie pe care o vad eu ar fi un necaz din cauza unei probleme aparute, gen s-a stricat centrala sau datorita multor facturii neachitate blocul a fost decuplat de la sistemul de incalzire. Sunt multe asemenea situatii de genul acesta. Deci, esti pus in situatia  sa iei masuri urgente pentru a nu ingheta de frig in propria casa, tu si familia ta.
In situatia asta ce-i de facut? Pai putem apela cu incredere la amicul nostru, al tuturor, internetul sau poti alerga prin oras din magazin in magazin si sa iei primele lucruri care-ti ies in cale si cred ca asta nu ar fi cea mai buna solutie? Nu cred ca sunt cele mai bune si n-au cel mai bun pret. E parerea mea!

Internetul este peste tot acum si te poate  ajuta sa afli asta. Cum fac! Simplu intri pe un site ca acesta: www.shop-einstal.ro si te informezi! Vezi cele mai bune oferte. Citesti despre produsul respectiv si dupa iei decizia. Sansa da a-ti lua teapa e minima!
Acum, decizia va apartine, eu am vrut doar sa aduc in discutie aceste posibilitati si oportunitati alegeti, va apartine!

Hai, s-aveti o iarna usoara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s