Simplu, reteaua de socializare

Site’urile de socializare, locurile de agrement ale singuraticilor, unii se cred in parc, altii la pescuit, la cafenea
sau shoping, cinematograf sau teatru, la ora de poezie, fotomodeling sau psihologie, istorie sau filologie..
Iar ora de filozofie a devenit simplu condimentul zilei, despre dragoste si iubire, nu mai este cazul sa amintesc!!!?
Viata- virtuala, este o viata imaginara, uneori impodobita cu fel de fel de fantezii, asemanatoare fumului de tigara!!Viata din real este asemanatoare, doar ca fanteziile sunt de o alta ”Culoare”.

Omul zilelor noastre -Tu, eu, el/ea, ar trebui sa fim mult mai deschisi la minte, deoarece am inaintat in virsta, iar azi, avem la indemina mult mai multe (avantaje) decit in urma cu 24 de ani, iar toate acestea ar trebui sa ne deschida alte orizonturi ”in” gindire..zic eu!!
Eu, ma lupt cu schimbarea. Ei/Ele au ramas aceasi, aceleasi…singura schimbare, batrinetea, care nu este la indemina lor!!

Cita dreptate aveau batrinii nostri cind spuneau: Omul cu cit inainteaza in virsta, ori prosteste ori da in mintea copiilor! In zilele noastre este cel mai simplu si usor de inteles ceea ce au spus batrinii odata! Atunci, in vremea lor, nu orice om avea posibilitatea sa vorbeasca cu mai multi oameni in ”DIRECT”, asa ca, era foarte greu sa”tragi”o concluzie logica sau sa iti dai cu parerea, deoarece nu era prea”sanatos” sa ”bagi” in aceasi”oala” o multime de oameni pe care nu i-ai vazut si nu i-ai auzit…in schimb, azi si acum,te poti”intilni” cu o sumedenie de oameni, si-i poti si auziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prin site-urilede socializare!

Chiar si cel mai neinsemnat gest, spune cine se ascunde in spatele gestului! Ceea ce scrii, ce copiezi, pozele, imbracamintea, s.a.m.d…spune Cine Esti si Ceea ce Vrei sa Pari : A FI!

Citeva exemple sper sa lamureasca ceea ce spun:
O femeie care isi spune casatorita, iar ea are o droaie de barbati in lista de prieteni, asta ne spune ca ceva nu este curat la mijloc.Tot la fel sta treaba si cu un barbat!
O femeia care se ”pozeaza” in fel si chip…tot un lucru necurat si mult mai necurat este cand respectiva se numeste casatorita! Tot la fel sta treaba si cu un barbat!
Un popa sau calugar, cu o lista ticsita de femei…necuratenie totala, iar asta nu o spun eu, ci cel mai intelept om al tuturor timpurilor.

Se vede ca, prin comportamentul si gandurile noastre ”construim” ziua de maine, chiar si puritatea oxigenului va fi afectata de ceea ce facem si gandim, sa nu mai vorbesc de viitorul copiilor si nepotilor nostri!

Ceea ce Suntem!!…Realitatea este purtatorul de cuvant, nu ceea ce vrem noi sa aratam ca suntem! La ”lumina”cu totii se comporta cat de cat decent, dar tot ceea ce se petrece in jurul nostru, se datoreaza faptelor noastre nevazute de ochiul ”vecinului”, cit si de gandurile noastre ascunse in spatele unor zambete false si pline de invidie si venin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s