Neata bun, la tăte lumile din lume!

De la un timp, ma trezesc c-am adormit ba la tevu-ul, pe al carui timer uit sa-l programez, ba cu o carte in mâna, deschisa la aceleasi doua pagini ca si ieri… nici o problema, si mâine va fi la fel, pentru ca trebuie sa urmaresc firul povestii, ce pana mea! Nu conteaz de câte ori recitim aceleasi rânduri… nu conteaza de câte ori retraim aceleasi clipe… repetitivitatea este, printre multe altele, o functie naturala a viului: te nasti-cresti-traiesti-mori, te culci-visezi-te trezesti-te speli-manânci-te imbraci-pleci-lucrezi-te intorci-te speli-manânci-te culci-visezi s.a.m.d. te nasti-cresti-traiesti-mori câte putin, in fiecare zi!

Asadar: Neata bun, la tăte lumile din lume!

Si, sa continuam: Cu cât ne insusim mai bine si mai repede aceste obisnuinte, cu atât avem timp mai mult pentru noi ai ai nostri, pentru micile bucurii ale vietii si marile placeri ale clipei… marea majoritate a bucuriilor si a placerilor clipei, asemanatoare fiind, daca nu cumva aceleasi – ca gesturi, vorbe si actiuni – cu cele cotidiene; ce le deosebeste? ce le face mai altfel? Tocmai, semnificația pe care le-o conferim, functie de timp si de spatiu, de conjunctura, de situatie, de nano-secunda, de caracter… ha! ce ti-e si cu variabilele astea! is o gramada pe cinste! si ne fac (ca aici, bag de seama, chestia cu “nu ne fac”  nu merge! Si, nefacutul sau nefacerea, tot un facut este! Bun-rau… frumos-urât… egal…) sa ne comportam intr-un anume fel, la un moment dat… adunate, mai multe astfel de momente, creeaza o imagine asupra unui fel de a fi… (la urma urmei, oricâte feluri are masa, suntem unici… plictisitori de unici și fermecator de aceiasi…)
Bref!, ca m-am luat si cu altele, si n-am terminat spusele de zis!… ca de scris, nici pomeneala!
Aseara, in timp ce levitam intre Gravity* si Arrow**, despre care o sa povestesc mai altadata, ca… de la filmele astea si pocnitoarea din titlu, il aud pe Andrei: – Avem si televizor…! L-am reparat!… 
Când a facut-o si pe asta, chiar nu stiu!… e cel mai frumos dar! Drept pentru care, acum il cinstesc cu o bere !!

In rest, toate bune…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s