Filmarea unei nunti

Este un efort major din punct de vedere comercial sa accepti cea mai mare parte a eforturilor pentru a putea avea mai  multe studiouri de fotografiat sau filmari la nunti, independent. Un profesionist sau o persoana care face contemporan va oferi, de obicei, unele sau toate dintre următoarele:

Filmarea de nunta din interiorul unei biserici sau din alt loc privat, in timpul ceremoniei si receptiei trebuie musai sa fie facuta de un profesionist.
Fotografia de nunta sau filmarea nuntii in aer liber, de multe ori fiind in parc sau pe plaja, trebuie sa surprinda cadre unice.
Atat filmarea, cat  si sincerele fotografii (jurnalistic vorbind) de cuplu si cu invitatii lor la ceremonia religioasă sau civilă, iar receptia care urmeaza sunt clipele care raman surprinse pe veci. Si rochia de mireasa foarte importanta si ea…
Ce trebuie sa ai in vedere:
-Servicii digitale, cum ar fi amprentele digitale sau diapozitive spectacole.
-Albume (fie albume tradiționale mate sau tip mai contemporan muntele culoare de album).

Gama de rezultate pe care aacest profesionist le ofera la: filmare nunta Bucuresti (constantinbutucstudio.ro) si-o prezinta este variata. Nu există un standard cu privire la ceea ce este trebuie inclus intr-o acoperire de nunta sau un pachet, de aceea produsele variaza de la nivel regional la o intreaga colectie de fotografii si filmari

Cei mai multi dintre profesionistii in domeniu ofera un set de probe (imagini, de obicei) pentru clientii pentru a vizualiza. Ei, pot furniza dovezi palpabile, hârtie în forma de printuri, un album de imagini, imagini de dimensiuni diferite pe mai multe pagini, o galerie dovada on-line, imagini pe CD sau DVD, sau o combinatie a celor de mai sus. Unii ofera aceste dovezi pentru client pentru a-si sustine profesionalismul….

Multi permit potentialilor clientilor sa cumpere printuri suplimentare pentru ei sau familiile lor. Altii, cum am vazut, ofera acum si vanzari on-line, fie prin galerii aflate pe site-urile proprii sau prin parteneriate cu alti furnizori.

Unii dintre profesionistii care realizeaza filmari la nunti au un birou sau studiouri proprii si piata este intr-o continua dezvoltare…

Trecand peste toate cele descrise mai sus, am cazut pe ganduri: oare meseria asta este atat de usoara? Cat de placuta este nu intreb, e clar ca cei care si-o aleg fac asta pentru ca le place., pentru ca asta isi doresc. Orice meserie este placuta pentru majoritatea celor care o practica (da, poate deveni repetitiva si obositoare, dar un pic de pasiune tot ai cand o practici). De asemenea, ma intreb  si cat de banoasa este (ori cat de mari sunt investiile initiale). Intreb pur si simplu CAT ESTE DE GREA? Oare poate fi practicata de catre oricine?

Si mai am ceva de zis, inainte sa inchei: sunt foarte multi tineri si talentati la care se poate apela. Uneori cei tineri au niste modalitati non-conformiste de a realiza filmarile, care s-ar putea sa fie in avantajul clientului (ca si beneficiar se poate puncta la capitolul originalitate). Si sunt si nitel mai ieftini tineri acestia(ca sa nu mai spun de aspectul “umanitar”: ajutati un tanar sa se dezvolte, poate datorita voua va ajunge un mare profesionist peste cativa ani).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s