Aranjamente pentru o nunta!

Va invit dragi mei cititori la nunta! Stati, ca nu ma casatoresc eu este vorba de un articol care se refera la o nunta. Sau mai bine spus la pasii pe care ii parcurgi, in organizarea unui astfel de eveniment. Vreau sa va spun  cate ceva despre ce trebuie facut la nunta, cum ar trebui sa faci invitatiile, ce sa contina, cum trebuie trimise. Apoi cum sa alegi locatia unde va avea loc evenimentul, chestii din acestea…

Cand doi tineri iau decizia  sa-si uneasca destinele, iau si  hotararea ca apropiatii lor ( rude, prieteni, colegi) sa le fie alaturi in acea zi deosebita pentru ei. In primul rand , ca sa ii anunte, au nevoie de invitatii speciale de nunta. Nu este suficient sa dai un simplu telefon sau sa faci o vizita pentru a le comunica acest fapt. Invitatia va fi folosita in ziua nuntii atat la restaurant sau la localul unde se va desfasura, si poate va fi pastrata ca amintire. Deci, trebuie sa fie una deosebita, unicat as zice…

Pasul doi: Va spun sincer ca, personal ma gandesc cu groaza la ziua aceea, a nuntii mele, pentru ca alegerile sunt extrem de  dificile: incepand cu invitatiile de nunta (modelul lor, text), restaurant, meniu, tort, aranjamente nunta, sa nu mai zic de costum, de acele decoratiuni (baloane, artificii…). Pe scurt, sunt cateva alegeri extrem de dificile, avand in vedere abundenta produselor minunate existente acum pe piata.

Sper sa nu alerg prea mult si nici sa ma coste o avere… Acum mediul online(netul- cum ne place sa spunem) este plin cu tot felul de site-uri despre diverse chestii, dar cu adevarat cele mai multe si mai utile sunt portalurile despre retete culinare, sanatate, despre restaurantele perfecte pentru nunti, despre firme ce organizeza nunti, botezuri si tot felul de evenimente.

Asadar, oferta e una bogata! Eu imi doresc, o nunta care sa para desprinsa dintr-un film romantic, o nunta care sa impresioneaze chiar si peste 30 de ani… o nunta care fie surprinsa intr-o filmare si un album pentru ca in timp sa-mi amintesc cu drag de a… O nunta a mea…de vis!

In incheierea acestui articol indraznesc sa va intreb si eu cateva chestii: Voi v-ati gandit la ziua nuntii voastre? Cum doriti sa arate acestea? Aveti deja o lista cu cei pe care ii vreti alaturi ? Veti avea doar familia si rudele cele mai apropiate  sau invitati si colegii, prietenii?

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de-o nunta ca-n basme!:)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s