Moda comentariilor sterse

Hai, ma’, chiar asa? Ne mai dezobisnuim si noi de obiceiurile proaste? :) Suntem in anul 2014, ar trebui sa evoluam…de ce ramanem la aceleasi miscari neinspirate? :)
Rog administratia ce gazduieste  site-urile din wrdpress, sectorul tehnic, sa inventeze o metoda prin care cei care imi dau comentariile in spam… dar parca n-ar vrea ca gazda sa stie ( din motive doar de ei stiute ), sa o poata face fara a fi penibili. Sa anunte sa nu mai ma chinui sa scriu …Sau sa puna un semn pe blogul lor…Niste mantii, caciulite, cizmulite..ceva care sa-i faca cu adevarat intelesi.

Multam frumos!

PS. Adica , te duci la om in casa( pe blogul lui fireste) si dupa ce iesi, cand inca esti in curte sau pe scari, ” intri la “coment”, vezi avatarul respectivului si apesi frumusel pe x-ul aferent si mergi mai departe! De obicei nu vizitez decat paginile prietenilor mei, unde de altfel incerc sa zic si cate ceva, chit ca nu-i mare lucru de fiecare data. :)Rareori rasfoiesc si alte bloguri. Daca trec, trec tot prin blogurile vechi, cele pe care le stiu pe aici din comentariile prietenilor. Si stii de ce nu trec? Pentru ca se intampla cateodată ca dupa un prim comentariu sa ma trezesc cu el in spam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s