Asa ceva!!!!

Stirile Protv au cele mai tari dezastre si traznite in acelasi timp! De Maruta o sa zic data viitoare! sa revenim! Oamenii astia stiu meserie.
Reteta succesului este urmatoarea: iei o fita de jurnalista o plantezi in drum. Daca e inundatie, o bagi in balta cea mai mare si-o filmezi in timp ce o stropesc masinile. Daca e canicula, o alergi pana transpira si=o pui sa zicza stirea dezastru cu voce gafaita. Daca e cod prtocaliu-maroniu de vant si zapada, jurnalista e bagata pana in gat intr-un troian si e tinuta in frig pana ce moaca ei capata o culoare vinetiu-autentica.
Intotdeauna cei de la Protv salveaza ei insisi pe cineva. Nu conteaza daca e vorba despre o batrana suita pe cotetul gainilor de frica apelor sau de un biet ametit…de dezastru, fireste!

PS.  Imi amintesc pe la inceputul lunii cum filmau ei granele tarii uscate, de seceta din decembrie si mi-am zis: Asaaa cevaaa!!! Varul meu (l-am sunat-i-am zis si …s-a inchinat…de ce prostie auzea!!!!)  lucrand in agricultura de 30 de ani….

 

2 Comments

  1. Trebuie sa impresioneze si ei publicul slab si eventual sa mai exagereze..Tin minte ca acum ceva vreme cand am fost la mare peste tot la tv spuneau ca in Mamaia nu ai loc sa arunci un pai, de unde era loc sa faci o nunta pe plaja:)). O saptamana cat mai linistita sa ai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s