KanalD ia reteta succesului de la Antena1

Ca emisiunile cu copii au avut intotdeauna succes atat in lumea copiilor, dar si in cea a adultilor, ca pentru unii a fost o rampa de lansare stim cu totii,
Antena 1 cea care a prezentat Next Star, anul trecut, a dat lovitura. Copii extrem de talentati au urcat pe scena ca sa arate cat de buni sunt ei ca actori, cantareti sau dansatori.
Kanal D vrea acum sa ii gaseasca pe cei mai talentati copii la cantat, asadar ii asteapta la preselectie pe cei care sunt talentati, pentru emisiunea KidSing.

Parintii care stiu ca au copii extrem de talentati, cu varste intre 6 si 13 ani, sunt asteptati cu acestia la preselectiile din tara.

Juriul ii asteapta pe micii concurenti dupa cum urmeaza:

in Bucuresti pe 3 martie;

in Constanta pe 4 martie;

in Craiova pe 5 martie;

in Onesti pe 10 Martie;

in Piatra Neamt pe 11 martie;

in Iasi pe 12 martie si în Brasov pe 17 martie;

Premiul este unul deloc de neglijat, in valoare de 20000 de euro, iar competitia se anunta a fi extrem de stransa, dupa ce s-a vazut la Antena1

Emisiunea KidSing a avut un succes imens(probabil ca de aici s-au inspirat si ce de la Antena1)  si in Finlanda, iar mulți copii au devenit staruri.

Din blogosfera romaneasca eu le urez ,de pe acum, succes micutilor concurenti.

PS. Cand am timp ma uit la astfel de emisiuni-concurs…si, chiar mi-a placut cea de la Antena 1. Cu cei care au facut parte din juriu, am o mica problema, dar desprea asta intr-un alt articol…revim curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s