Site care mi-a atras atentia

Dintre site-urile pe care le-am vizitat in ultima vreme mi-a atras atentia tinar.ro . Nu e prima oara cand scriu despre aceste site-uri (de fapt magazine online) de imbracaminte si nici nu e ultima oara cand voi scrie. In opinia mea, dupa magazinele de electronice si electrocasnice, cele cu imbracaminte se claseaza pe locul al doilea. Asta din punct de vedere al numarului de magazine prezente in online-ul romanesc. Ca la ele ne referim acum.

Site-ul pe care l-am mentionat mai sus, mi-a atrast atentia datorita revistei online (adica newsletter). Acesta activeaza pe nisa: magzine online haine. Sunt putine reviste on-line care arata la fel de bine ca a celor de la tinar.ro. Asta inseamna ca echipa care se ocupa de promovare, isi face foarte bine treaba.

In al doilea rand, sunt produse: pantofi, pantaloni, fuste, cosmetice, accesorii pentru doamne si domnisoare, dar si produse pentru barbati. Din punct de vedere al utilizatorului (de mine e vorba), site-ul e accesibil mai multor persoane … si, acesta constituie un mare avantaj … mai multi clienti, mai multe produse vandute, un profit mai mare. Asta se poate vedea si din traficul pe care il inregistreaza acest site. Ca si cifra de afaceri n-am informatii:)

Sa va mai descriu si alte avantaje ale site-ului ului:

1. Este bine realizat, categoriile sunt clare si foarte precise.

2. Sunt reduceri! FOARTE MULTE in aceasta perioada cand are loc o lichidare de stoc. Un astfel de exemplu il gasiti la categoria:  ghete dama

3. Incarcarea e una rapida.

4. Ca si proiect, acest magazin arata foarte bine. Design-ul e placut!

Si totusi exista un dezavantaj. Pe asta l-am observat eu…

1. Asa cum am mai vazut si pe alte site-uri( magazine online), nu se poate face plata din contul paypal …Paypal e un avantaj! De ce il consider un avantaj. Simpu! Deoarece e cea mai sigura, cea mai rapida si cea mai simpla modalitate de plata.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s