Lichid de tigara de la VapeMania

Desigur si eu ca si voi am vazut in jur barbati si femei care fumeaza, unii foarte mult. Sunt sigur ca si voi ca si mine aveti prieteni, amicii, rude, colegi sau cunostinte, fumatori. Aaa, sa nu credeti ca m-am apucat sa judec pe vreunul. Departe de mine acest lucru, doar am fost fumator, demult. Deci, nici vorba! Este adevarat, eu mi-am dat seama, la timp ce rau ar putea sa-mi faca. Nu m-a obligat nimeni sa fac asta… Da, vine o vreme cand trebuie sa ne demonstram noua insine, ca fumatul e doar un viciu.
Dar, nu despre asta era pana la urma vorba, in acest articol, ci despre aparitia si la noi, de ceva vreme a tigari electronice. E un trend, pot spune! Mai ales cand se spune si este varianta cea mai ieftin si sanatoasa la tigarile clasice. Am vazut multa lume ca inlocuieste tigara clasica cu cea electronica si mi-am pus intrebarea, unde gasesc: lichid pentru tigara electronica in Bucuresti ?

Din ceea ce am vazut eu, dar sub rezerva faptului ca nu sunt un specialist,  cel mai bun lichid de tigara electronica, se gaseste la magazinul VapeMania…dati un click aici, ca sa va puteti convinge si singuri:)

Leave a comment