Sorana Cîrstea a fost zdrobită de Caroline Wozniacki

Jucătoarea română a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Sorana Cîrstea a cedat cu scorul de 6-1, 6-2 duelul cu daneza Caroline Wozniacki, după un meci în care nu i-a ieșit aproape nimic.

Sorana în vârstă de 23 de ani a început greu meciul, nereușind să facă față serviciului bun al nordicei, un fost lider mondial, dar nici să își impună jocul obișnuit de lovituri puternice. Sorana nu a dictat jocul, iar Caroline (poziția 11 WTA) a obținut o victorie destul de facilă.

Jucătoarea română a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Sorana Cîrstea a cedat cu scorul de 6-1, 6-2 duelul cu daneza Caroline Wozniacki, după un meci în care nu i-a ieșit nimic.

Românca în vârstă de 23 de ani a început greu meciul, nereușind să facă față serviciului bun al nordicei, un fost lider mondial, dar nici să își impună jocul obișnuit de lovituri puternice. Sorana nu a dictat jocul, iar Caroline (poziția 11 WTA) a obținut o victorie destul de facilă.

Sorana a cedat fără drept de apel primul set, cu scorul de  6-1, fără să reușească să se impună măcar o dată pe propriul serviciu. Târgovișteanca aflată pe locul 26 în lume a făcut numeroase greșeli neforțate și nu a arătat energia și spiritul ofensiv din precedentele două partide de la Dubai.

”Mișcă-te, sari, țopăie, țipă! Agită-te! Fă ceva! De ce ești așa apatică?”, a sfătuit-o antrenorul Victor Ioniță pe Sorana în debutul setului secund. Nici această mustrare nu a trezit-o pe jucătoarea română, care nu a reușit să reducă numărul erorilor sau să facă față jocului foarte exact al danezei.

Sorana a făcut de două ori mai multe greșeli neforțate decât a reușit lovituri câștigătoare și a cedat setul secund cu scorul de 6-2. Meciul a durat cu puțin peste o oră.

Wozniacki merge în semifinale, pentru a treia oară consecutiv la Dubai, unde se va duela cu Venus Williams, în timp ce Cîrstea va trebui să uite repede ziua proastă pe care a avut-o și să își regăsească jocul său de top, care poate pune probleme și celor mai bune jucătoare din lume.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s