Un altfel de presedinte

Nici eu si nici membrii familiei nu mai doresc acest model de presedinte.
In fiecare zi, Crin Antonescu demonstreaza tuturor ca, ales Presedinte, va fi un Basescu II….Va fi ? Sau nu va fi ales ? Vom vedea….
Tara asta are nevoie de un alt model de presedinte. In opinia mea, fireste! Basescu a fost modelul Romaniei de scandal… Basescu s-a dovedit a fi un om fara bun simt, scandalagiu si razbunator. De cate ori nu a demonstrat ca nu-si tine cuvantul ? El se schimba dupa cum bate vantul, ca zice acum una iar peste zece minute se razgandeste ! Romania are nevoie de un altfel de presedinte, unul adevarat, cu demnitate, serios si cu spirit diplomatic.Cu ce au gresit romanii si cine i-a blestemat sa-l suporte 10 ani pe acest fost securist ?
Va fi Crin Antonescu un altfel de presedinte decat Basescu ? Eu credeam pana lunile trecute ca va fi. Acum sunt convins ca daca va fi ales va fi un Basescu II…… un alt scandalagiu…De aceea consider ca nu mai e o solutie pentru Romania si nici n-am sa-l votez…
Ce sa face Antonescu daca in starea asta de confuzie cum e acum, Iohannis il da deoparte si ramane de caruta?
Daca Crin este panicat si ii este frica ca nu ajunge presedinte ce doamne iarta-ma cauta unul ca el in politica?
Tara asta nu mai nu are nevoie de indivizi panicati, de indivizi razbunatori si de obraznici.
Un amic discutand despre ce se intampla pe la noi, mi-a replicat: Astia sunt PNL-istii. Mereu si-au urmarit interesul propriu si de fiecare data au fost cei care au iesit din coalitiile pe care le-au facut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s