Accesorii pentru masina!

Acest articol porneste de la o pasiune mai veche de-a mea, si anume: autoturismele. Poate am mai scris pe aici, pe blog cate ceva, pe aceasta tema. Deci, n-ar fi o noutate ca in aceasta postare am sa va zic cate ceva despre accesoriile [entru autoturisme sau mai bine zis, am sa va prezint doua accesorii speciale pentru autoturisme.

Cu siguranta ca va veti intreba:

1. De ce am nevoie de accesorii la masina mea?

2. La ce-mi folosesc?

Pai sa luam doua exemple de accesorii de pe site titanicshop.ro .

1. CD Playere MP3;  Atat CD-urile cat si DVD-urile ofera o capacitate sporita de stocare dar si o calitate audio foarte buna.
Din acest motiv pe:Titanic Shop veti gasi o gama variata de CD Playere MP3 si DVD Playere auto la niste preturi destul de mici…
2. Senzorii de parcare. Acestia detecteaza obstacolele din spatele si din fata autovehicului, ajutandu-va pe dumneavoastra sa efectuati intr-un mod eficient manevrele de parcare. Asadar, veti putea parca fara probleme chiar si in cele mai aglomerate locuri sau in cele mai inguste spatii din orasele noastre!
Discutam in weekend la o bere, desigur cu un amic despre costurile pe care le presupune o masina. Ele este unul din adepti masinilor simple, iar eu sunt opusul, prefer acele gdgetu-ri sau accesorii, care sunt necesare si te pot ajuta. El zice cam asa: daca fabricantul a produs aceasta masina fara aceste accesorii (gadget-uri, cum le mai spunem) inseamna ca a stiut el, de ce? Parerea mea fiind una contrara si, anume, aceea ca nu se produc modificari majore asupra instalatiei electrice sau a bordului si daca constructorul ar fi vrut le-ar fi montat dar costurile de achizitie al masinii ar fi fost mai mari! E o chestie de marketing, pana la urma…

Acum ca sa complectez, an de an, apar gadget-uri noi, pe aceasta piata, rolul lor, fiind acela de a ne usura existenta sau cel putin sa ne distreze. Unele dintre aceste dispozitive ne pot fi de mare folos atunci cand conducem. Cele pe care eu vi le-am prezentat sunt utile! Acum, fiecare isi face propriile calcule pentru ca primul accesoriu e cam piperat, din ceea ce am vazut eu, al doile in schimb fiind mai accesibil. Acum depinde si de voi, de buget, ca sa zic asa!

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa si plina de soare!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s