Muzica, scenotehnica si noi

Muzica ne face sa vibream! Si, eu ca si muti dintre voi, ador ritmurile alerte, versurile si atmosfera de pe ringul de dans. Imi plac petrecerile, cum altele, la nebunie, dar nu sunt sufletul petrecerilor. Imi place sa merg oriunde este muzica buna, atmosfera placuta si oameni veseli. De-alungul vremurilor am trecut prin toate fazele. In adolescenta, adica anuu de liceu, mergeam la bairamuri cu muzica de la casetofon sau magnetofon, la care se atasau niste boxe mari. nu va spun cum era cand se se incurcau benzile….prapad! Dupa ceva vreme am trecut la casetofoanele ceva mai bunicele, made in japan,  toate bune si frumoase pana incepeau si alea sa incurce caseta. Apoi am evoluat un picut la combinele muzicale cu CD-uri. Dar, trebuie sa fiu sincer si sa recunosc, ca muzica de calitate se aude doar in club sau  la petrecerile mari…cu scena, sonorizare performanta, trupe care canta live, chestia din astea…

Nici bautura, nici oamenii, nic mancarea, ci muzica face petrecerea de succes. Muzica este motorul si”sufletul” petrecerii. Si, ca sa ai o super petrecere, așa cum facum cu totii o data si odata, avem la dispoziție niște servicii sonorizari evenimente demne de toată lauda. De unde?! Pai, simplu, de aici: www.scenotehnica.ro.

Scenotehnica, este o societate cu profesionisti si echipamente profesionale care poate oferi sonorizari de calitate pentru evenimente de orice fel. Scenotehnica.ro este o divizie Prinsart care ofera servicii și echipamente pentru concerte și evenimente indoor si outdoor. Echipa Scenotehnica dispune de dotare tehnică de înaltă calitate, foarte pregătiți și specializați, care oferă garanția faptului că evenimentul va fi unul impecabil și remarcabil, mai ales. Au o experiență de aproape 10 ani în deservirea din punct de vedere tehnic al evenimentelor, o experiență care i-a învățat importanța fiecărui detaliu, valoarea oamenilor bine pregătiți și nu în ultimul rând, valoarea unui client mulțumit. Raportul calitate-preț, este unul corect și de necombătut.

Serviciile de sonorizări pe care le ofera Scenotehnica, sunt:

– consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite;

– instalarea echipamentelor;

– asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentului;

– asigurarea echipamentelor de rezerva

Așadar daca doresti sa faci o petrecere de neuitat, n-ar strica, zic eu  sa apelezi la serviciile de sonorizare oferite de Scenotehnica. Am convingerea ca sunt profesionisti si ca nu sunt vorbe goale, si mai am convingerea ca vor pune toate dotarile si resursele de care dispun la dispozitia voastra, pentru ca succesul enenimentului sa fie unul garantat. Un eveniment dinamic, cu muzica foarte buna, care săase auda impecabil, de la multe strazi distanta…si, de ce nu…in tot orasul:)

Adevarul este ca mi-ar placea ca macar o data în viata sa organizez uneveniment din viata in stil mare, sa dau o petrecere grandiaoas, cu oameni frumosi, muzica cea mai buna si sonorizare de calitate. Este un vis pe care mai devreme sau mai tarziu am sa il implinesc. ..posibil să-mi fac nunta in stilul acesta. 🙂

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti zi faina si aruncati un ochi pe site-ul de care am pomenit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s