De ce nu se respecta Generatia de Aur?

Ii mai pasa cuiva de Romania, de idolii ei, de sudoarea din ultimele meciuri cu Argentina (si, ma refer la meciul din SUA, al generatiei de aur), de rezultate de capitan… de golul lui Balint, de golurile lui Ilie Dumitresc ,Hagi si Raducioiu, de meciul frumos de miercuri seara, de lupta de de pe Arena Nationala, de ploaie si de Messi care a vomitat pe teren? …de golul anulat pe nedrept , de paradele lui Tatarusanu si Pantilimon, de ambitia al nostri si apatia Argentinei…… Nu… clar nu , scriem mereu in consens cu politica agresiva pro Basescu , devenim politicieni nesimtiti……ca onoratul complet de judecata, si vrem doar bani pentru noi, cu scrieri agresive si anchete demarate si “castigate” in ultimii 10 ani? Justitia, stie de ce!….
Dar …in virtutea nenumaratelor premii castigate, ….{cel mai bun jurnalist de sport de nenumarate ori…), e corect sa raspunda …cu felicitarile de rigoare in nenumaratele cazuri demarate si demascate si castigate….la mai multe intrebari:
1.Aceste  anchete si sentinte “castigate” vor fi numai in regimul Basescu?
2 Va parasi “lumea gazetariei”dupa alegerile prezidentiale de anul acesta?
3 Va SCRIE IN VIITORUL APROPIAT un articol despre fotbalul in care parinti si copii, mame si fiice sunt batjocoriti in mod repetat pe stadioane sau in preajma lor?
4.Ar putea oare domnul Tolo sa recunoasca intr-un articol scris in viitorul apropiat, sa recunoasca, sa aprecieze si sa CUANTIFICE in raport cu alegerile de la FRF, la care face referire, care e contributia generatiei de aur…., si care e cea a regimului Basescu?
5. Cu felicitarile de rigoare in dosarul tranferurilor…., pentru justite …, dar cu frustrarea ca suntem contemporani si sincer nu stiu daca aveti copii? Dar cu mentiunea ca toti copiii au nevoie de idoli mai ales in fotbal, de Hagi ….de Popescu de Laca si, de Lucescu, de oameni care au facut ceva si care au adus bucurii, au castigat trofeee si ne-au reprezentat cu cinste in lume si care mai pot fi astazi atinsi in carne si oase, care pot vorbi despre realizarile lor …care inca traiesc, si care trezesc respect astazi in Europa si “orinde in Lume”…. si pe care noi ii strivim ca natie , si pe unii ii comparam cu toti borfasii, ii mai si condamnam (justitia nu poate fi comentata, dar poate fi adusa in discutie clementa pentru cei care ne-au adus bucurii in suflete , pentru cei ce au luptat pe tern pentru Romania, pentru cei ce au scos romanii in strada sa se bucurie).

De ce nu un articol pe aceasta tema domnule Tolo?
De ce nu o campanie de presa pentru capitanul nationalei Gica Popescu, pentru capitanul Barcelonei , pentru sportivul Gica Popescu?
Scriu acest articol cu bucuria si frustrarea iubitorului de fotbal, care a trait si urmarit multe  Campionate Mondiale si Europene, alaturi de GENERATIA DE AUR!

1 Comment

  1. Preventiv, pentru orice eventualitate, in caz ca…, marile averi ale incarceratilor din fotbal au fost trecute pe alte nume. Pe persoane fizice apropiate, de incredere: primul nascut, comoara ochilor sau, dupa caz, fosta “pana cand moartea ne va desparti”.

    La ce bun sa se piarda atata amar de munca daca vreodata justitia va considera vreodata ca au gresit…

    Buni manageri, au securizat asseturi, au externalizat riscul, iar fiscul bate la usi deja deschise: n-am, n-auzi ca n-am!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s