Aplicatiile Android

Uitandu-ma pe niste aplicatii am vrut sa incep articolul cam asa: „pe vremea mea, nu existau nici aplicatii android, nici smartphone-uri, nici tablete!” Dar multam frumos lui Dumnezeu, ca nu-s asa de batran si traiesc, in secolul 21 si sunt pasionat  de tehnologie, dar nu unul dina cel impatimit inrait. Asadar, nu exista vreun loc unde sa merg fara sa port cu minetelefonul si de multe ori tableta…
Daca nu sunt pe net, stau tot timpul cu gandul la el: daca cumva primesc un mail important, daca…sunt mai multi de daca. DA! asa-i , nu, nu pot sta fara net. Si, recunosc asta!

Dar pana la urma stiti care-i chestia?! Este netul important, dar cele mai importante sunt aplicatiile Android, care te ajuta sa accesezi un site. Cu siguranta ca nu toate site-urile sunt in format Android, dar cele care se respecta, au aceasta optiune. Pentru ca lumea gadget-urilor s-a dezvoltat foarte mult si e normal ca si site-urile care se respecta sa se adapteze la noile utilitati. Daca la început erau in marea lor majoritate jocuri, acum  exista programe TV, reviste, ziare, agentii de turis, magazine, site-uri de socializare, care s-au adaptat la un nou format, ANDROID sau iOS. Eu am un smartphone, cu care imi fac treburile oriunde m-as afla. Indiferent daca vreau sa citesc ceva, sau sa cumpar ceva. Da, fac si cumparaturi din online. Sunt o sumedenie de aplicatii Android pe care le poti învarti, foarte usor pe toate fetele.

Care e ideea ? Pai nu toate site-urile au aceasta aplicatie, deoarece multi o subestimeaza, inca. In opinia mea e deloc asa. Aplicatiile pentru smartphone, v-am zis ca am asa ceva, sunt o necesitate pentru branduri și companii, ce pot functiona pe tablete, pe smartphone-uri cu sisteme de operare precum iOS sau Androit. In fapt ii ajuta la o comunicare buna cu clientii si ca rezultat un profit mai mare din vanzari. Adevarul este nu prea intru pe un site care nu este adaptat si pentru telefoane si culmea nu ma trage inima sa il accesez nici de pe laptop.

Si tot, din punctul meu de vedere, o aplicatie pentru smartphone-uri, spre exemplu poate duce afacerea oricui catre zone noi și interesante. De obicei, companiile beneficiaza de aplicatii pentru smartphone pentru a ajuta la dezvoltarea vanzarilor, dar brandurile le folosesc  pentru a deveni o parte  din viața unui consumator, pentru a a face cunoscut brandul si pentru a-l integra in viata sociala. Și se mai spune că aplicațiile de calitate au întotdeauna un impact puternic pentru utilizatori și crează fără doar și poate, o impresie bună, de durată, care va duce la fidelizarea accesării site-ului respectiv. Aplicațiile Android dau dependență, fraților.

Oricum ar fi, un lucru este cert, aplicatiile Android și iOS sunt necesare atat pentru cel care vinde, cat si pentru cel care cumpara. Din aceast fapt ambii au de castigat.
Eu am incercat sa explic din experienta mea, dar tutoriale android , gasesti pe androidro.ro

Spor la navigat!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s