Simona Halep, s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări

Din păcate jucătoarea română nu va lua startul turneului din Florida, după ce a acuzat dureri la piciorul drept.

Simona Halep, care ocupă locul cinci în lume, a rata duelul de ieri seară cu Casey Dellacqua, din Australia, contând pentru turul doi de la Miami, competiție foarte importantă în calendarul WTA.

Constănțeanca în vârstă de 22 de ani, semifinalistă la Indian Wells, în urmă cu o săptămână, a mai avut probleme de sănătate în acest sezon.

La Dubai, turneu care i-a urmat celui de la Doha, unde Simona a câștigat singurul ei titlu de până acum în acest an, ea a abandonat din cauza unor dureri la glezna de la piciorul drept.

Atunci, Halep a fost nevoită să ia o pauză de zece zile.

La Miami, niciun reprezentant al României nu a reușit să câștige vreun meci, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanțu și Victor Hănescu fiind deja eliminați din probele de simplu.

Jucătoarea română a anunțat că va reveni pe teren în confruntarea cu Serbia din Fed Cup, care se va disputa la București pe 19 aprilie.

Simona Halep, care ocupă locul cinci în ierarhia mondială, cea mai bună clasare din istoria tenisului feminin românesc, a declarat:

“Nu am putut să joc, dar sunt bine. Asta a fost, trebuie să mă protejez. Am avut o intervenție la deget și a trebuit să mă opresc”, a spus constănțeanca în vârstă de 22 de ani, care nu se teme de faptul că ar putea să coboare în clasament: ”Să fiu locul cinci e la fel ca și cum aș fi pe locul zece”.

După confruntarea cu Serbia, care contează pentru barajul de calificare în Grupa II Mondială, Simona va lua startul competiției de la Stuttgart.

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s