Steaua- Dinamo

Eternul derby Steaua-Dinamo , la inceputul acestei primaveri se joaca in doua manse! Semifinala din Cupa Romaniei vine dupa doar trei etape, de la ultima lor confruntare din Liga I. Atunci a fost 1-1.

Se anunta o dubla cu stadionul plin! Pe Arena Naţionala, joi, 27 martie, cu incepere de la ora 20.30, eternele rivale sunt pregatite de un spectacol de zile mari.

 

Arena Naţionala va fi plina ochi deoarece, majoritatea biletelor au fost deja  epuizate. Din cele 52.000 de bilete puse in vanzare 8.000 au fost rezervate dinamo­vistilor, astfel ca ambele echipe vor beneficia de o sustinere importanta din partea fanilor. Pretul mediu al unui bilet este intre 20 si 30 lei, ceea ce inseamna locuri în tribunele I si a II-a, bună pentru a beneficia de o privire de ansamblu asupra meciului.

Meciurile din semifinalele Cupei României vor fi transmise de PRO TV.

Cealalta semifinala din Cupa Romaniei se disputa intre Petrolul si Astra. Prima mansa se joaca pe stadionul Petrolului, cu doar o zi inaintea derbiului Steaua-Dinamo, adica miercuri. Pentru aceasta partida pretul unui bilet la tribuna a II-a este de 25 de lei. Petrolul sa mai intalnit cu Astra, tot pe teren propriu, pe 16 martie, in Liga1 rezultatul fiind atunci 1-1.

Meciul va fi transmis de ProTv.

Clasament Ligii I:
1. Steaua (55 puncte*),
2. Astra (50 pct.),
3. Petrolul (47 pct.),
4. Dinamo (39 pct.),

 

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s