Locuri de munca acasa

Dragi mei cititori ai acestui blog, aceasta postare are legatura si este de fapt, despre angajare. Chestia aceia care ne asigura un venit consant si vi-o recomand si pentru care incercam sa fim cei mai buni. Un loc de munca de care, intr-un final se pare ca ne alegem cu toti. E ca si moartea:” suntem cu totii datori ei”. Bine, acum unii putem sa tragem un pic de timp, da intr-una din zile tot va trebui sa avem un job stabil! Si, daca mai e si bine platit, zic sa fie primit!:)

Ideal ar fi sa gasim un loc de munca acasa! Stiu ca suna cam pretentios!

Acum sa va zic niste chestii de CV, adica legate de cum se face unCV! Cam despre asta doresc sa va vorbesc in acest articol. Ma rog, vorbesc de fapt scriind. Un CV pe care unii din noi, poate multi, poate putini, il urasc, dar care este solicitat de foarte multi angajatori. Cam toti, in fapt!

Am aflat trei lucruri noi si vreau sa vi le spun si voua!

1. O amica imi spunea, in timp ce isi completa un cv, ceva de genul acesta: bai, aici zici ca as fi la politie. Astia au rubrica si ma intreaba unde locuiesc, de parca asta ar avea vreo importanta. Vor sa stie unde locuiesc eu, ca sa ce? Or dori sa vina peste mine daca nu vor fi multumiti de activitatea mea, in firma lor?

2. Un alt amic, era si mai revoltat: ce-i cu prostia asta? Sunt obligat sa am eu asa ceva? Se referea la aceeasi chestie ca si amica mea! Parca am fi toti la fel, n-am putem sa ne diferentiem cu ceva?

3. O amica care era in cautare unui loc de munca, a ajuns dintr-o intamplare, la actualul locu de munca din Bucurestii. Si, ea complectase ca si majoritatea un cv in forma asta. Se enervase si ea! ea se intrebase daca exista vreun loc in tara asta, vreo firma in care sa nu ai voie sa dau un astfel de cv? Mi-a fost greu sa-i raspund. Tind sa cred ca nu prea

Pe bune acum 🙂 Poate ma veti lamuriti voi, exista?

Ca si concluzie CV-ul face parte din viata noastra si atunci cand optezi pentru un loc de munca este necesar, dar eu am gasit in online acest site , care ofera locuri de munca acasa!  Deci, exista si se poate!:)

 

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Simple Jobs!

 

Si, uite asa se poate scapa pentru moment de CV!!

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la treaba!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s