Când se va lansa ceasul Apple

Zilele trecute au apărut informații noi despre lansarea ceasului Apple. Din câte se pare, iWatch ar putea fi prezentat în septembrie, la aceași conferință de lansare a noului iPhone.

Ceasul inteligent pe care îl pregătesc cei de la Apple ar putea avea câteva funcții inovative pentru un astfel de gadget. Potrivit analistului Brian White, de la fondul de investiții Cantor Fitzgerald, citat de venturebeat.com, smartwatch-ul Apple ar putea avea opțiuni de conectare la sisteme inteligente de control al electrocasnicelor și al altor aparate din casă.

De exemplu, cu ajutorul ceasului Apple ai putea să aprinzi televizorul sau să controlezi  sistemul audio, să dai drumul la aparatul de aer condiționat sau să reglezi intensitatea luminii din cameră. Potrivit lui White, specialiștii de la Apple urmăresc să integreze ceasul lor în sistemele caselor inteligente.

Nu mai e niciun secret faptul că cei de la Apple pregătesc un ceas inteligent. Recent, au apărut informații care arată că specialiștii Apple testează trei tipuri de smartwatch-uri: de 1,3 inci, 1,4 inci și 1,5 inci. Din câte se pare, toate cele trei display-uri ale ceasurilor au ecrane flexibile de tip OLED.

Anul trecut, specialiștii de la Corning, care produc sticla de protecție a ecranului și pentru iPhone, au anunțat că au descoperit o tehnologie prin care aceasta să devină flexibilă. Produsul, denumit WillowGlass, se poate curba ca o coală de hârtie fără să se spargă.

În ceea ce privește partea tehnică a ceasului, acesta ar urma să funcționeze cu sistemul de operare iOS și să aibă încorporat asistentul personal SIRI. Prin urmare, o mare parte dintre funcțiile care sunt acum pe iPhone sau iPad le-ai putea avea în viitor la mâna stângă.

Pe internet au apărut mai multe concept ale ceasului Apple.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s