Lionel Messi este Barcelona!

Superstarul argentinian a marcat golul victoriei catalane în duelul cu Athletic Bilbao, succes care menține gruparea din Barcelona în cursa pentru titlu în Spania.

Camp Nou a fost decorat aseară cu batiste albe, semn că antrenorul argentinian Gerardo Martino a pierdut susținerea publicului, mai ales după eliminarea din Liga Campionilor, dar mai ales în urma eșecului din finala Cupei Spaniei, 1-2 cu Real Madrid.

Atletico Madrid se distanțase la șapte puncte în fruntea ierarhiei din Primera Division, impunându-se cu 2-0 în fața lui Elche, iar semnele nu erau deloc bune în duelul cu bascii din Bilbao, mai ales după ce Aduriz a deschis scorul, la scurt timp după pauză.

Pedro a egalat în minutul 72, iar la scurt timp după aceea, Messi a obținut o lovitură liberă la marginea careului, pe care tot el a transformat-o magistral. Lionel a ajuns la cota 26 în clasamentul golgheterilor din Spania, fiind la o reușită de Diego Costa și la două de Cristiano Ronaldo.

Cu patru meciuri înaintea finalului de sezon, Barcelona este la patru puncte distanță de liderul Atletico Madrid, care va juca, marți, în semifinalele Ligii Campionilor, împotriva englezilor de la Chelsea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s