Scaunele pentru copii

Am vazut in ultima vreme foarte multe anunturi si, fireste am citit multe articole cu si despre “pentru siguranta rutiera”. M-am uitat, am citit, chiar foarte mult de siguranta rutiera. Sfaturile , in opinia mea sunt destul de banale cam toate:

– puneti-va centura;
– mergeti cu grija;
– adaptati viteza in functie de conditiile meteo;
– nu vorbiti la telefon.
-nu va urcati la volan daca ati consumat alcool

Cand deschizi televizorul si, vezi stirile( ma refer la accidentele rutiere) realizez ca sfaturile acestea sunt toate fara rost. Sunt la fel de inutile precum sfaturile pe care parinti le dau copiilor: ai grija sa te imbraci, fie atenti cand traversezi strada, sa nu treci pe rosu, sa nu …

Mie unul, mi s-ar parea mai utile recomandarile ce tin de copiii. Adica, copii sa fie tinuti pe scaunele speciale si nu, cum am vazut eu, in bratele mamei. Asadar, am observat saptamana aceasta cum o mama isi tinea copilul de 1 an(atat am aproximat eu) pe “locul mortului”. Stiti, la care ma refer. Ok, personal nu cred in teoria cu locul mortului, dar aceea mama si copilul tinut in brate mi-a parut a fi o sinucidere curata. Cat de puternice sa-ti fie mainile incat la o coliziune frontala sa poti tine copilul strans, sa nu “zboare” prin parbriz?

 

Scaune auto copii -Bekid.ro

 

Eu tin minte ca atunci cand unchiul si matusa mea au venit din Germania la mine, in Romania (de fapt, la familia mea) m-am mirat cand am vazut acel scaun pentru copii. Cu vreo zece ani in urma mi s-a parut o ciudatenie inutila. Am zis eu in mintea mae “Astea-s fite de occidentali”. Eu, habar nu aveam cat de utile sunt. Gandeam doar ca sunt incomode. despre siguranta in trafic? Nici nu stiam!!! Ce-o mai fi si asta?

Daca doriti ca al vostru copil sa se afle in siguranta, atunci cand il luati in masina si plecati in vacanta sau oriunde eu zic sa: cumpara un scaun pentru copii si sa-l montati in autoturismul vostru.
Eu am gasit in online pe site-ul bekid. ro, scaune auto pentru copii

Avantajul acestui magazin online consta in faptul ca acesta este un magazin de incredere . Daca alegeti sa luati din hypermarket pe langa faptul ca nu-s atat de multe, ca pe aceste site-uri specializate in comercializarea unor astfel de produse, veti da si peste vanzatori amabili si nestiutori. Dar, nu-i vina lor: nu se pot pricepe la toate, si la mere si la scaune pentru copii si la preparatele din carne. Acesta e un motiv sa cumparati de pe site-uri specializate.
Mai mult de atat internetul ofera destule variante fara sa mai alergi prin oras dupa un scaun potrivit copilului tau , masinii tale…
Ca si concluzia: Cred ca in Romania ar fi utila o campanie de promovare si constientizarea a avntajelor pe care le ofera un scaun auto. Personal n-am vazut pana acum spoturi publicitare…sau poate ma insel eu!
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi frumoasa si, sfaturile mele daca v-au fost utile, sa lasati un mic comentariu:)

 

8 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s