Aleg terapiile naturiste

Cand aducem in discutie problemele de sanatate sau de boala, trebuie sa ne gandim la faptul ca mintea unui om poate sa imbolnaveasca sau la fel de bine poate sa vindece, prin atitudine. Daca, noi oamenii intelegem foarte bine acest lucru, atunci vom realiza ca un om este, in fapt ceea ce gandeste si, ca trebuie facut efortul pentru o gandire pozitiva. cu siguranta ma gandesc la starea noastra de sanatate.

Iar, atcunci cand apare o boala, trebuie sa intelegem ca nu e deloc intamplator. Trebuie sa cauta, cu adevarata cauza care a declansat boala. deoarece poate fi mai profunda, mai spirituala si, asta pentru a intelege aceasta stare sau ce fel de avertisment,reprezinta boala. Abia dupa ce vom elimina cauza( sau cauzele) primare, vom reusi sa anulam in totalitate manifestarea bollii sau efectele ei.
In opinia mea cea mai simpla si, in acelasi timp cea mai buna metoda de anulare a efectelor manifestate de boala, ecea naturala, deoarece omul este parte a Naturii.

Daca vrem sa fim sanatosi si, in fapt fericiti, nu trebuie niciodata sa uitam ca facem parte din Natura, ca suntem cel mai frumos si cel mai pretuit lucru din Creatie. Sa nu uitam asta!

De aceea, eu unul aleg intotdeauna terapii naturiste. Nu stiu, daca voi cititori mei faceti la fel, dar eu prefer, in cazul unei afectiuni de sanatate, tratamentele naturale. Sunt satul de asa zisele pastile miraculoase, de reclamele tv. care au si asta nu prea se spune, reactii adverse… Si, cu toate astea eu, personal. habar n-aveam ca exista si la noi un site(link-ul e cel de mai sus), unde poti gasi produse naturale(produse calivitia) pentru tratamentele naturiste. Dar, sfatul meu este sa nu luati asa, dupa ureche. Trebuie sa apelati neaparat la un specialist.

Sanatatea e cel mai de pret lucru pe care il avem si trebuie sa fie prioritatea numarul unu, pentru fiecare din noi.

De preferat si, asta incerc eu, sa fac, ar fi sa previi aparitia unei bolii, dar atunci cand se intampla trebuie sa mergem la un doctor…Multi apeleaza in ultima clipa, si, recunosc ca in ultima vreme nici eu, nu mi-am mai facut niste analize medicale, cu toate ca starea mea de sanatate e una excelenta. Nu poti stii niciodata ce se poate intampla, iar uneori, lasand de pe o zi pe alta s-ar putea sa apara complicatii nebanuite.

In speranta, ca citind aceste randuri, v-am fost de folos si, veti merge sa va faceti niste analize medicale, de rutina, inchei prin a va dori tuturor : SANATATE  MAXIMA !

 

 

2 Comments

  1. Nu stiu daca e bine sau nu, dar cand esti in cautarea sanatatii incerci cam orice…sper sa fie utile…aceste tratamente, ca am vazut o avalansa in ultima vreme de oferte neturiste,
    Zi buna…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s