Cosmin Contra, remiză pe Camp Nou.

Aseara, Getafe, echipa antrenată de Cosmin Contra, a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu FC Barcelona, în Primera Division.

Rezultatul este unul excelent pentru trupa de la periferia Madridului, care este la trei puncte distanţă de ultimul loc retrogradabil, ocupat de Almeria ( care va juca azi, pe teren propriu cu deja retrogradata Betis Sevilla).

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 23, însă Angel Lafita a stabilit scorul pauzei: 1-1. Chilianul Alexis Sanchez i-a adus din nou pe catalani în avantaj, însă acelaşi Lafita a adus un punct uriaş pentru echipa lui Cosmnin Contra în ultimele secunde ale partidei.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona a ieşit din cursa pentru titlu, cu toate că este la doar trei puncte în urma liderului Atletico Madrid. “Plăpumarii” joacă azi pe terenul lui Levante, iar un succes o va propulsa la şase “lungimi” de echipa blaugrana.

Getafe mai are de disputat două partide, cu FC Sevilla şi Rayo Vallecano. Ambele formaţii nu mai au pentru ce lupta în ultimele runde ale sezonului în Primera Division.

“Jucătorii au făcut o treabă bună, am muncit toată săptămâna pentru acest meci, îmi felicit jucătorii pentru sacrificiu. Ne apropiem și mai mult de obiectiv. Sunt foarte bucuros, pentru că dacă vom continua așa, ne vom salva de la retrogradare. Trebuie să câștigăm acasă, etapa viitoare, cu Sevilla, și apoi să mergem pe terenul lui Rayo cu încredere, pentru a rezolva rămânerea în prima ligă”, a spus, după meciul de azi, Cosmin Contra, la conferinta de presa de dupa meci. Contra a preluat-o pe Getafe după ce a început sezonul în Liga 1, in Romania cu Petrolul Ploieşti. Obiectivul fiind salvarea de la retrogradare, Contra aflandu-se la doua etape de indeplinirea lui.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s