Europa nu se duce de rapa

Chiar daca un amic imi zicea si-l citez: : “nu stiu cum sa procedez sa nu vizioneze din greseala copii mei asa ceva…a fost un moment jenant,tot ce inseamna cultura se duce de rapa, valorile din Europa se duc de rapa ”
Eu zic ca nu, Europa nu se duce de rapa! De la Antichitate, la Renaissance si pana azi am avut de a face cu genii homosexuale, in toate domenile. care ne-au usurat, luminat si infrumusetat viata. A existat si acel Ev Mediu, care l-as elimina din cronologie, cand Europa s-a dus de rapa, cand puterea bisericii a devenit o dictatura bestiala, unde toleranta era zero si care a dus civilizatia europeana la o stagnare, mai bine spus la o retrogradare.
Poate si un “da Vinci” (daca ar fi trait azi) ar fi protestat la fel ca acest cantaret “Wurst” ( al carui nume ales inseamna de fapt “egal = nu conteaza”, fonetic se pronunta svabeste “wurscht”), pentru a provoca, a demonstra cat de ridicola este lumea si a scutura putin praful de pe unii.
E un statement, un mesaj pe care multi nu l-au inteles. Important e sa fi un om bun, sa nu ranesti pe cineva, “es ist Wurst” cum arati sau ce faci cu viata ta, nu te ascunde pentru ca esti “altfel”.

Asta-i o parere!

S-aveti o zi de marti frumoasa si profitabila!

 

4 Comments

  1. Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România la Eurovision din 2006, a declarat, pentru MEDIAFAX că piesa Conchitei Wurst, din Austria, câştigatoarea editiei cântecului european din acest an, este un “strigăt disperat al gay-lor”, un “urlet de durere că încă nu sunt acceptaţi”.

  2. MaI OAMENI BUNI ,ce naiba va placut la austria ,suedia si la urmatoarele locuri ?Vaicareala aia voi o numiti muzica ?Faceti pariu de acum ca la anul va castiga o melodiei de genul paulei seling ?Daca o sa-l trimitem pe naomi nu o sa ia nici 5 puncte

  3. ciudat….nu prea am cuvinte…eu, nu urmaresc aceasta competitie, n-am ascltat piesa, dar am vazut figura, respectivului…GRETOS!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s