UN francez vrea sa salveze handbalul din Romania

După eliminarea rușinoasă a echipei noastre, in meciul cu Finlanda, din preliminariile Campionatului European, naționala masculină va fi condusă de francezul Christian Gaudin.

Echipa masculină de handbal a României este într-o cădere liberă de câțiva ani, iar Gaudin (47 de ani), fost campion mondial, are obiectivul de a o readuce pe drumul cel bun.

Primul test al tehnicianului din Hexagon va fi dificilul baraj de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, cu Suedia, care va avea loc în prima jumătate a lunii iunie.

Christian Gaudin a avut o carieră de succes ca jucător, cucerind Liga Campionilor și Cupa EHF cu formația germană Magdeburg, dar și două titluri mondiale cu naționala Franței.

Ca antrenor, el a pregătit o singură echipă în carieră, Saint-Raphael VHB, unde a petrecut ultimii opt ani. A reușit o promovare, urmată de un loc trei în puternica ligă de elită a Franței, cât și trei prezențe în finala Cupei naționale.

 

2 Comments

    1. offf !!! problema e de aria de selectie a jucatorilor, de nivelul scazut al lor si, dupa s-ar pune problema de antrenor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s