Ai o problema cu autoturismul

Sunt o multime de probleme care pot aprea pe o sosea atunci cand te deplasezi cu propriul autoturism. De exemplu, poti avea o defectiune la cutia de viteze sau mai grav poti fi implicat intr-un accident nedorit de nimeni si, fireste aceaste defectiuni nu pot fi reparate decat in service-ul auto, dar masina va trebui sa ajunga acolo decat daca fi tractata pe o platforma. Asta vi-o spun, eu ca la asa ceva chiar ma pricep! Multi se vor intreba. cum duci o masina? Cu cine? Lucrul acesta e destul de important.
Este real ca un cost mare al acestei s-ar putea sa te faca sa renunti, dar, eu va spun ca e de preferat sa platesti mai mult pentru ca autoturismul tau sa ajunga in siguranta la un service, Nu cred ca isi doreste cineva si alte probleme. Desigur vor fi unii care te vor sfatui sa apelezi la cei care au preturile cele mai mici, eu nu va voi da acest sfat acesta!!

Atunci cand te afli pe o sosea si ai o problema cu autoturismul tau va trebui sa nu ti cont de costul tractari, pentru ca in primul rand va trebui sa ti cont de siguranta masinei in timpul transportari ei la cel mai apropiat service. Nu cred ca vreun posesor de masina isi doreste ale probleme in timpul transportari ei. Sa stiti ca eu am vazut cazuri in care a fost zgariata sau au spart o luneta in timp ce masina era urcata pe platforma. Din netentie, desigur!

Asadar, Cand ai o problema pe sosea sfatul meu e sa poti apelati, la cei de la: tractariauto-timis.ro, asta daca va aflati prin Banat, De asemenea va sfatuiesc sa specificati dorinta ca transportul sa fie efectuat cu platforma . Aceasta este tehnica cea mai potrivita pentru un autoturism deoarece permite incarcarea si descarcarea masini voastre destul de usor.
Si, mai am un sfat, daca plecati la drum, este foarte bine sa aveti in agenda numarul de telefon al unei firmei de tractari auto. Nu se stie niciodata ce se poate intampla pe drum de la noi. Eu, sper sa nu aveti nevoie, dar!!!!. Niciodata sa nu spui niciodata sa: Mie nu mi se poate intampla
Pe site-ul respectiv, este un nr. de telefon disponibil non-stop si din ceea ce mai stiu, e una din firmele de top care activeaza in domeniul tractari auto, datorita experientei, profesionalismului, dar si, pentru costurile accesibile…

PS. Numarul de masini in Romania a crescut si cu siguranta, an de an va creste, daorita acestui fapt, dar si pentru ca infrastructura ramane in continuare proasta numarul accidentelor va fi destul de mare, in consecinta numarul firmelor din acest domeniu va creste, Asadar, aveti ce alege, dar atentie informati-va inainte de a apela la o asemenea firma.

 

Advertisements

2 thoughts on “Ai o problema cu autoturismul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s