Cine a trezit URSUL (rusul)

Dupa cum se poate observa romanul nu prea pricepe mai nimic din povestea cu ursul (rusul)!
Romanul se transforma in vanator ca Silvius si cu o pusca americana doreste sa impuste ursul , fara sa stie ca ursul s-ar putea sa traga asa cum a mai tras si in cele mai puternice imperii,  ca cel: otoman sau napolenian ori nazist.
Uita ca ursul are in catare balistice incarcate cu focoase nucleare care pot zgudui chiar si America cu toate scuturile lor, cu toata  propoganda de atotputernicie.
Ce se uita ca submarinele rusesti adapostite sub calota polara sau prin adancurile oceanului Pacific pot dizolva America intr-o fractiune de secunda.

Romanii se coalizeaza frateste cu tari inventate de americani in atitudini controversate nu kosovarilor, dar …da ukrainienilor sau moldovenilor , t-rex logorizeaza mai romaneste de aceasta data si pe aceasta tema , dar tot nu pricepe ca asta nu-i urs tiganesc pe care il poti juca la balci cu gura legata, ci un urias latent de care culmea lumea mai are si nevoie prin rezervele naturale uriase pe care inca le mai are aceasta tara…si, le vavind din ce in ce mai scump…
Ungaria si ungurii s-au fraternizat cu cei 200 de mii de unguri din Ukraina si au cerut protejarea acestor intr-un stat federalizat , noi cerem in continuare protejarea Moldovei, dar nu indraznim sa atacam pactul Molotov-Ribentrop si sa cerem revenire Moldovei la tara mama revenire , reintregirea Bucovinei , projejarea romanilor din tinuturile romanesti cotropite politic – militar de rusii sprijiniti de Hitler , cotropire care a faost autentificata de americanii, bunicii politicii ai  lui Obama si de bunicii politicii europenii ai doamnei  Merkel!
Ei, dar pina atunci lasati nebunii sa va scape de urs!

 

 

6 Comments

  1. lucrurile au devenit prea periculoase si este cam tarziu! Trebuia inteles demult ca Rusia isi va apara hotarele si ca are nevoie de zone-tampon intre est si vest pe care sa le controleze, problema insa e ca s-ar putea sa devenim noi vreun tampon d-asta si o data tamponati, sa ne cam doara!

  2. Si mai este o chestie, Rusia nu este un urs, asta este doar asa, o porecla! Rusia este o tara puternica, plina de bogatii, cu tehnologie de varf si cu un popor extrem de patriot si nationalist! In plus, ei impreuna cu toate astea locuiesc aici, foarte aproape de noi…

  3. Porecla de urs vine, de la faptul ca odata pus in miscare nu mai poate fi oprit decat daca-l impusti letal, ori aici vedeti ca ne despartim de porecla si intram in domeniul realitatii, adica avem un urs patriot care are el pusti de toate felurile, nu noi!!! OK? Avem de-a face cu un urs-patriot, vanator si cam frustrat, iar noi putem ajunge in farfuria lui in cateva ore daca i se face foame sau se simte amenintat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s