50.000 de clujeni a spus: „Opriți crima!”

In jur de50.000 de oameni (dupa spusele Jandarmeriei), care au participat, sâmbătă, la concertul organizat de Radio Zu pe stadionul Cluj Arena, i-au cerut demisia primarului din Iași, Gheorghe Nichita, vicepreședinte PSD.
Totul a început în momentul în care Daniel Buzdugan și-a arătat revolta față de inițiativa Primăriei din Iași de a tăia aproximativ 500 de copaci. „Domnule primar, opriți crima!”, a strigat Daniel Buzdugan la microfon, moment în care tot stadionul a început să fluiere și să strige „Demisia!”.
Simfonia drujbelor de la Iași
În urmă cu două săptămâni, reprezentanții unei direcții din cadrul Primăriei Iași au marcat în jur de 500 de arbori din Parcul Expoziției și Grădina Copou. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, Primăria Iași, care a mai fost criticată și pentru tăierea teilor de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, ar avea în intenție să taie acești copaci.
Tot în urmă cu două săptămâni, aproximativ o sută de oameni au protestat în Parcul Expoziției față de inițiativa Primăriei Iași. Potrivit jurnalvirtual.ro, printre contestatari s-au numărat și un fost director al Grădinii Botanice Iași, Mandache Leocov, președintele Asociației Dendro-Ornamentale „Anastasi Fătu”, Ionel Lupu și scriitorul Liviu Antonesei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s