PNL si componenta zootehnica

Delegaţia Permanentă PNL a supus si votat vineri fuziunea prin absorbţie cu obscurul: Partidul Popular, condus de catre necunoscutul fermier Costel Caraş, aceasta miscarea reprezentand, conform spuselor lui Antonescu, “un prim pas de regrupare a forţelor de dreapta.”

“Partidul Popular este un partid de dreapta, un partid al cărui program e concentrat în special în zona agricolă, zootehnică, un partid de fermieri, un partid care vine nu doar să întărească rândurile noastre, dar vine să întărească şi această componentă, această preocupare a PNL pentru că zona agricolă şi zootehnică de dezvoltare a României pe următorii ani să capete cu adevărat o prioritate“, a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Parerea mea, e ca, PNL isi intareste “componenta zootehnica”! Cred ca aceasta fuziune e o frectie la un picior de lemn .Avea PNL-ul toate categoriile sociale si le lipseau elementul acesta de fabula ,,boul si vitelul sau viteii ”. Partidul Popular, e un partid mare, care a obtinut la alte alegeri 20 mii de voturi …Mare pricopseala, mare de tot si-l pune pe Caras vicepresedinte la astia in PNL care vine este vicepresedinte . Norocul lui ,,ala micu” ca s-a rupt alianta ca risca sa ramana fara scaunul de ministru al agriculturii . Cand l-au luat pe Iohannis la Bucuresti l-au vrut vicepremier .Sigur l-ar fi vrut propulsat si pe Caras intr-o functie guvernamentala .Pic cu pic uite asa se face mare un partid . Alianta asta ii intareste pentru prezidentiale sau cel putin asa vor crede cei de jos, masa de alegatori…sa aiba succesuri dar nu preavad cum …cand era sustinut la prezidentiale de PSD Antonescu nu a pretuit ajutorul , acum se agata de orice scama iesita in drum doar de o realiza ceva pana la toamna .Ramane de vazut ce va fi cu alianta fermierilor cu PNL-ul .S-au grabit zic eu macar sa fi asteptat sa treaca europarlamentarele sa se vada clar rezultatele lor .Apropo de apropiatele alegeri la intrebarea unei jurnaliste daca-si va da demisia Antonescu in cazul unui esec a spus ca nu inainte de ai vedea plecati pe altii .Ce rusine si eu care am crezut mereu ca PNL este un partid de oameni cu alte viziuni cu carte, cu bun simt si de ce nu cu eleganta transmisa de inaintasii lor Bratieni si alti boieri de vita veche, dar constat ca se mai regasesc doar vagi urme din toate astea si, seamana cu Basescu ca doua lacrimi pe umarul lui Draga, Stolo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s