Lasa noul sa intre in viata ta

Se întâmpla uneori in viata sa crezi ca știi ce dorești, cum sa arate jobul perfect, partenerul perfect si așa mai departe, insa viata vine si îți arată ca de fapt ceea ce te împlinește si te face fericit are cu totul o alta culoare.

Poate ca te simți atras de un job care nu este cel pentru care te-ai pregătit, insa simți in fiecare zi placerea de a desfășura acea activitate si ești fericit cu ceea ce faci.

Poate ca intra in viata ta oameni care îți scot la suprafata o parte din tine de care nu erai constient, insa te simți atât de bine încât valorile tale sunt date peste cap si te regasesti intr-o noua realitate, fireasca si atât de frumoasa.

Permite noului sa intre in viata ta si te vei descoperi pe tine, așa cum poate nu știai ca ești.

Asa este?  Sunt oameni cu multiple calitati ce pot fii in acelasi timp si jurnalisti si scriitori si muzicieni sau designeri etc … Cand descoperi ceva apare si altceva ce-ti ofera o perspectiva sau o implinire noua…De obicei se spunea ca trebuie sa te specializezi pe anume un job , sa fii, de exemplu  economist sau alta. Asa zisele “specializari” pot fii si blocaje in viata unei persoane…De acord ca trebuie sa-ti fixezi niste prioritati , altfel te pierzi pe tine la un moment dat…

Din blogosfera va doresc o zi de marti placuta!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s