Piese de schimb din online

Stim cu toti cat e de greu sa intretii o masina, din punct de vedere financiar, la asta ma refer, fireste! Sunt foarte multe chestii pe care trebuie sa le achizitionezi in permanenta la un autoturism, in permanenta pentru ca starea de functionare sa fie la parametrii optimi

Acum, oamenii, asa la modul general, cand isi cumpara cate o masina nu se gandesc si la asta, nu se gandeste cat de usor pot aparea diverse defectiuni si ca va fi nevoie de multi de bani pentru o reparatie. Daca masina e un second-hand si, mai trebuie sa cauti piese de schimb lucrurile incep sa se complice, un pic

De aceea sfatul meu, atunci cand va hotarati sa va luati o masin e bine sa va informati inainte de a da banii pe o masina, trebuie sa stii sigur ca nu vei fi nevoit sa cheltui mai mult pentru intretinerea masinii, decat pentru achizitia ei.

Acum e o realitate si faptul ca pretul combustibilului este destul de ridicat, dar nu intru in detalii de ce? Pretul a tot crescut datorita taxelor introduse…dar, cum spuneam, e o alta de discutie.
Daca locuim in oras, parerea mea e ca nu se prea merita sa te folosesti zi de zi de masina, in conditiile in care orasul e aglomerat, stai destul de mult la semafoarele, care de multe ori nu sunt sincronizate.

Foarte important, tot din punctul meu de vedere, sunt si piesele de schimb ale masinei, atunci cand esti nevoit sa le inlocuiesti. Daca mergi foarte mult, trebuie sa-ti cumperi piese foarte bune, n-are rost sa dai bani pe piese second-hand. Cel mai indicat e sa cauti un magazin online de unde poti cumpara PIESE de SCHIMB, de calitate foarte buna pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme din nou. E neplacut sa pleci dintr-un service auto si, dupa cateva zile sa constati ca ceea ce tu considerai ca s-a rezolvat, nu-i decat o carpeala…Asadar, multa atentie de unde achizitionati : piese de schimb. Am vazut ca unii prefera sa cumpere piese de prin targuri.  Si, nu orice piese, era vorba de componente ale directie pentru un camion.Din punctul meu de vedere aceasta nu-i o solutie pentru o masina…datorita uzurii pe care o prezinta deja piesele second-hand.

Sunt anumite componente ( adica piese) care au un rol important in functionara autoturismului, si mai ales cele cu privire la siguranta in trafic pe care trebuie sa o aiba un autoturism. Componentele de directie la un camion(ex. de mai sus) face parte din aceasta categorie…

Asadar, pentru siguranata celui care conduce, pentru siguranta pasagerilor dar si, a celorlalti participanti la trafic, sfatul meu, e ste acela de a fi deosebit de atenti cand mergeti sa cumparati…si, in nici un caz nu luati din targ…Am ceva experienta si imi permit sa dau sfaturi cand vine vorba de masini si piese de schimb…dar, desigur fiecare e liber sa aleaga!

Din blogosfera romaneasca eu va doresc numai bine si, sa circulati multi kilometri fara reparatii.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Piese de schimb din online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s