Scule de la Lincos

De la bun inceput vrea sa spun ca atunci cand te hotaresti sa cumperi ceva trebuie sa te informezi despre produsul respectiv, de la prieteni, colegi sau rude. E adevarat ca sunt anumite produse cum ar fi sculele necesare unui meserias din service sa nu prea existe persoane cu informatii. Si, atunci cel mai usor mod de a te informa este internetul.

Acum, cand ai o masina si cum este firesc la un moment dat ea va trebui dusa la un service, alegi unul care sa fie bine echipat si cu buni meseriasi. Dar de unde credeti voi ca isi achizitioneaza service-urile sculele si echipamentele necesare desfasurari unei activitati profesioniste? E o intrebare pe care eu mi-am pus-o vazand de curand un service.

Navigand pee internet am descoperit site-ul: www.lincos.ro, un furnizor de scule si echipamente destinate service-urilor auto.

Uitandu-ma pe paginile acestui site am vazut scule necesare si unui meserias, dar si pentru cineva care doreste sa isi mai faca anumite reparatii…Fiind un magazin online modul de a achizitiona este unul destul de simplu, doar cu un simplu click.

Personal, prefer cumparaturile din online, in detrimentul celor clasice…scutesc alergatul prin oras dupa un magazin, iar atunci cand e vorba de unul cu produse mai speciale, avantajul e al celor din online.

Sa va dau un exemplu! cand ai nevoie de o cheie dinamometrica (cei care au abilitati mecanice stiu la ce este utila), ce faci? Alergi prin oras sau intri pe net? Eu prefer cea de-a doua varianta!

ATW-SCT250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunt multe scule si echipamente pe care le puteti gasi pe acest site…unele dintre ele fiind mai mult decat necesare pentru reparatia unui autoturism.

Nu pot sa nu mentionez cateva cuvinte si despre site-ul in sine. Personal mi-a placut felul in care sunt prezentate produsele. La fiecare din ele existand informatii detailate. Navigarea este una usoara, nu exista timpi de asteptare la incarcare paginii, iar designul este unul placut. nu e un site curcubeu, adica nu avem o abundenta de culori…

In partea stanga a site-ului exista un blogroll de produse, aranjate pe categorii, iar in subsolul paginii avem meniul. Acolo gasim datele de contact, nr. de telefon, ofertele speciale si produsele noi.

Tot in meniu gasim si explicatii privind transportul produsului pe care dorim sa-l achizitionam.

Ca si concluzie, magazinul acesta online, mie personal mi-a placut, este bine administrat  si, de asemenea foarte bine structurat. Daca vaeti nevoie de scule sau echipamente auto, va invit sa-l vizitati…

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s