Astazi facebook-ul mi-a stricat ziua…

Am colindat ceva vreme ( vara e izvor de nostalgie ) in cautarea unor fosti colegi de liceu…cu colegele e mult mai greu, fiindca s-au maritat (au schimbat numele ) au mai adaugat niste kg …niste riduri, niste cearcane…

Din pagina in pagina, de facebook , poti pierde si un an navigind, am dat de o fosta colega peste care timpul se pare ca nu si-a pus amprenta …

Cat ar fi genetica de darnica, cat ar fi el de photoshop…arata traznet !!! Singura mea scapare ( ca sa nu intru intr-o depresie profunda ) ar fi ca, poza datata 2012, sa fie din 2002. :))

Stiu ca grijile si problemele ne afecteaza si ne marcheza diferit…stiu ca prioritatzile difera de la om la om ( si nu m-am considerat niciodata o prioritate ) …stiu ca important e sufletul… stiu ca tineretea reala e cea a psihicului… dar nu pot ramane indiferenta la parul alb si nici la alte mici/ mari amanunte numai de mine stiute!!!

Imi propun ( si sper sa ma tin de cuvint ) ca in acest an sa ma rebranduiesc din temelii …am zis ! si nu ma vopsesc:)

Advertisements

5 thoughts on “Astazi facebook-ul mi-a stricat ziua…

  1. Din pacate timpul isi pune vrand nevrand amprenta asupra noastra, si problemele, si toate cele, iar femeile imbatranesc mai repede ca barbatii. Zi buna sa ai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s