Straduieste-te sa fii cel mai bun in ceea ce faci

Exceleaza in profesia ta si exceleaza si in hobby-urile tale. Nu are niciun sens sa faci ceva, daca nu ai de gand sa dai tot ce ai. Dezvolta-ti o reputatie a excelentei, fii un profesionist atat in fata ta, cat si in ochii celorlalti.

Increderea ta in tine, imaginea si stima ta de sine vor avea mult de castigat daca tu stii ca intotdeauna dai tot ce ai mai bun din tine.
Automotiveaza-te! Gandeste-te ca produsele activitatii tale sunt cartea ta de vizita.

Bucuria si implinirea te vor insoti mereu, daca percepi ca pe o provocare constanta activitatile in care alegi sa-ti investesti energia.

Fii cel mai bun la ceea ce faci! Avem atat de multa nevoie de oameni care cred in ei si dau tot ce au mai bun atunci cand fac ceva.

…iar daca vrei sa faci ceva..fa-o cu placere. Nu fa nimic din obligatie. Invata ca orice ai face,important sau banal,daca o faci din placere va fi cel mai reusit lucru pe care l-ai facut. Nu fa nimic pt ca asa vor altii. Incearca sa te canalizezi catre ceea iti place si te simti atras. Nu uita ca locul fiecaruia dintre noi este acolo unde ii este inima. Atunci fa totul din inima. Iubeste din inima..si nu vei gresii. Alegeti cariera din inima…si vei fi cel mai bun in ceea ce faci..

 

Advertisements

5 thoughts on “Straduieste-te sa fii cel mai bun in ceea ce faci

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s