Camere video, pentru pasionati de filmari

Camerele video destinate pasionatilor de filmari este un subiect pe care nu l-am abordat pe acest blog pana acum…

Inca din start vreau sa va spun ce sunt aceste camere video gopro? Pe scurt sunt camere video speciale destinate inregistrarii evenimentelor din sport. Fie ca va doriti cumpararea unei camere video sport, de inalta calitate si performanta, fie doriti o camera mai ieftina, important de stiut este sa acordati multa atentie, la caracteristicile specifice fiecarui tip de camera video. Asta pentru ca voi sa alegeti modelul potrivit necesitati acesteia.

Camerele video au devenit din ce in ce mai populare in randul iubitorilor de aventuri, acestea facand posibile anumite inregistrari ale evenimentelor la care participa oamenii.
Fie ca sunt activitati sportive de amatori, fie ca sunt anumite evenimenete care au loc in sanul familiei, al prietenilor sau rudelor…aceste sunt filmate pentru a ramane in arhiva personala si, pentru a fi revazute.
Aceste camere sunt performante si pot face inregistrari de calitate in conditii vitrege…O caracteristica a lor fiind carcasa speciala. Sunt camere video cu care se pot face si filmari sub apa. Pasionatii de scufundari stiu acest lucru si isi achizitioneaza astfel de camere speciale pentru a inregistra momentele unice traite in astfel de aventuri…

Aceste camere se disting de celelalte printr-o carcasa si o maniera de constructie specifica…Camerele video folosite pentru inregistrarea unor evenimente sportive permit inregistrarea evenimentelor sportive in cele mai vitrege conditii, ploaie, vant, etc…Acestea pot face inregistrari performante pentru arhiva personala.

Dar, nu numai rezistenta la intemperii este o calitate, ci si posibilitatea de a face fotografii de o inalta calitate, iar inregistrarile pot fi facute si prin auto-focus.
Foarte importanta in asemenea filmari (inregistrari) este si dimensiunea ei, fiind una mica si usoara, pentru ca utilizarea sa fie una comoda.
Cand vine vorba de accesorii, important la o camera ar fi sa dispuna de WiFi integrat, care sa poata permite utilizarea unui smatphone pentru a putea controla camera sau pentru a putea previzualiza fotografiile.

In privinta utilizari lor! Sa stiti ca o camera este simplu de manevrat, are cateva butoane destinate functiilor pe care camera le are.

Nu stiu cati dintre voi sunteti pasionati de sport si participati la evenimentele sportive din tara noastra, dar am vazut din ce in ce mai multe persoane care vin la evenimentele sportive avand asupra lor o camera video…Acest fapt eu l-am vazut cu ceva vreme la competitiile de afara (vezi ciclism, canotaj, atletism, etc).

Pentru pasionati de sport, recomand: camere video gopro, ca cele pe care le-am, vazut pe site-ul pe care l-am atasat acestui articol. Sunt camere mici care pot fi montate pe casca de protectie a unui sportiv…fie el si amator, care doreste sa imortalizeze traseul parcurs…Dar, pot fi folosite si de sportivi profesionisti sau mai bine spus de catre cluburile lor…pentru inregistrarea momentelor spectaculoase dintr-o cursa, fie ca vorbim de ciclism, fie ca-i vorba de automobilism.

Asadar, pentru evenimentele importante e necesara o camera speciala pentru a fi imortalizate.

Dim blogosfera va doresc momente frumoase in aceasta vara capricioasa.

Advertisements

4 thoughts on “Camere video, pentru pasionati de filmari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s