Centrala pe gaz sau pe lemn?

Costurile…e aici e aici …adica diferenta! in privinta pretului la gaz…el creste, dar sa nu va imaginati ca pretul la lemne scade, nu el tine pasul ca sa zic asa cu gazul…Diferenta vine de la costul de transport, de taiere al lemnului si, da cand ai o varsta nu stiu daca mai esti in stare sa spargi tu, lemnele. Si, stitii cat costa! Pe cand gazul vine prin conducta…

Acum intelegeti optiune mea: centrala pe gaz:)

10 Comments

  1. Dat fiind faptul ca locuesti intr-una din cele mai frumoase zone ale Romaniei, dar lipsita de paduri ce amai buna solutie pentru zona raspectiva dpdv financiar in primul rand este o centrala pe gaz. Dar o soba de teracota, bine construita si tinut seama de toate “sistemele” de siguranta daca le pot numi sisteme, este mai convenabil. Este mult mai usor de intretinut o soba, nu are nevoie de consumabile (arzatoare, coturi care se mai deterioreaza) si caldura oferita este una naturala. Plus ca temperatura persista. O centrala este foarte buna atata timp cat este o firma cu prestigiu cum ar fi Ferroli si manopera este realizata de un profesionist atestat si materialele folosite sunt de calitate. 🙂 Parerea mea dpdv al unui inginer care este specializat pe echipamente termice!

    1. Sobele de teracota le-am refacut anul trecut si nici vorba sa le stric…
      ms…pentru sfat! Weekend placut

  2. Wow, chiar nu ma pricep deloc la acest capitol asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau. Ce fain, locuiesti intr-o zona tare frumoasa! Week-end minunat iti doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s